2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کل شش قسمت پایتخت نقی و ارسطو میگفتن ندومبه حداقل از این کلمه میشه فهمید شمالی بود

واقعا ؟ نه این سریالو نگاه نمیکردم دوست نداشتم  من جنوبی ام میرم مازندران بچه های اونجا خیلی قشنگ حرف میزنن آدم خوشش میاد   این زنه خیلی بد حرف میزد  

این خانم کلا مشکل دار بوده 

یکی از آشناهای همسرم در جوانی مدتی با ایشون ازدواج کرده بوده می‌گفت دست کج بوده تو مراسمات شلوغ مث محرم و... گوشواره های دختر بچه ها رو از گوششون میکنده و یا گردنبندشون رو میدزدیده واسه همین اون آقاهه طلاقش داده بوده 

اونجا خودشون را میزنن به خل خلی

پرونده هارو که میخونم اکثرا کارشون همینه 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
اخه من موندم!!کسی ک مبمیره بلاخره پزشکی قانونی بررسی میکنه دیگهاینو یعنی از ۱۱تا یکی رو پزشک قانونی ...

با کسایی که بیماری داشتن ازدواج می‌کرده 

با آدم سالم ازدواج نمی‌کرد 

خوب عزیزم میگم چون انگیزش پول بوده اینام پول نداشتن مجبور بوده زیاد بکشه تا یه چیزی دستشو بگیره😁

چه انگیزه ی قتل عجیبی😐🤣خب میتونسته بدون کشتنشون هم پولاشونو به جیب بزنه یه سریا اینطوری کلاه برداری میکنن دیگه چه نیازی بهقتل😐