2777
2789
عنوان

کسی تا حالا جایی سراغ داره برای کاشت مو یا تزریق پلاسما؟ تهران و کرج!!

| مشاهده متن کامل بحث + 236193 بازدید | 1104 پست
سلام violet عزیز مرسی از نظر لطفتون تا مو نکارین متوجه احساس این روزهای من نمیشین. موهای کاشته شده همه ریختن و دکترتون بهتون قویا توصیه کرده که اصلا نگران نباش که بیش از 80 درصدش در میاد، ولی شما یه دلشوره ای تو دلته. انگار که منتظر یه معجزه هستی . دعا کنین که دو سه ماه دیگه پر از خبرای خوب باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکشنبه 21 دی 1393: 40 روز بعد از کاشت مو سلام خدمت تمامی دوستان عزیز. امروز 40 امین روز از کاشت مو رو میگذرونم و ملالی نیست جز ریزش موهای کاشته شده. طبق فرمایش خانوم بهرامی باید 10 روز پیش برای ویزیت میرفتم(ویزیت یک ماه) که بنا به مشغله زیاد تا امروز نرسیدم برم. دیشب برای امروز وقت گرفتم و بنا شد بین 10 تا 12 کلینیک باشم. در اوج ناباوری جلوی در کلینیک جای پارک پیدا شد. وقتی رفتم بالا کلینیک زیاد شلوغ نبود. منشی بهم گفت که یه بیمار داره ویزیت میشه و باید بشینم. هنوز 2 دقیقه نگذشته بود که یه بیمار دیگه با سر پانسمان وارد شد.(احتمال قریب به اقرب دیروز عمل FIT یا FUT داشته) منشی بهش گفت بره اتاق سه(یه جورایی این اتاق سه اتاق انتظار به حساب میاد) من رفتم به منشی گفتم که نوبت من مگه نبود؟؟ ایشون فرمود که طبق دستور دکتر نیلفروش زاده بیمارانی که پانسمان دارن توی اولویتن. ناخود اگاه یاد خودم افتادم: فردای عملهای FIT و FUT چقدر سریع همینکه وارد کلینیک میشدم می رفتم اتاق دو یا سه برای ویزیت. نگو اون موقع هم یه عده تو صف بودن ولی چون من پانسمانی بودم جلو چشم اونا راست راست رفتم برای ویزیت و حرصی بود که اونا از دست من خورده بودن! خلاصه چشتون روز بد نبینه، حدود چهار پنج نفر همینجوری جلوی چشمان غمگین من با سر پانسمان اومدن و رفتن و من حدود 45 دقیقه معطل شدم و شیرینی پیدا کردن جای پارک رسما زهر مارم شد. بالاخره اسم من رو صدا زدن و من وارد اتاق شدم وخانوم بهرامی با چهره ی همیشه خندانش بهم خوشامد گفت. سرم رو ویزیت کرد و اذعان کرد که درصد بسیار زیادی از موها ریخته ولی گفت از این هم سرت خالی تر میشه(نه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ) بعدش گفت یه دونه جوش روی سرت هست که ایرادی نداره اما اگه تعداد جوش ها خیلی بیشتر شد حتما نوبت بگیر و دوباره بیا کلینیک. اما سوالات و جوابای خودم رو می نویسم تا دوستان عزیز بدونن که وضعیت 40 روز بعد از کاشت مو به چه صورته من: دقیقا از کی موها در میاد؟؟ خانوم بهرامی: شما حدود دو هفته دیگه ریزش داری، تا تمام موهای کاشته شده بریزه. از حدود 2 ماه بعدش رشد موهات شروع میشه و درصد بسیار بالایی از موهای کاشته شده هم در میاد. من: ولی من قبل از اینکه بیام عمل کنم اینقدر سرم خالی نبوداااااا خانوم بهرامی: خیلی از موهای خودت ریختن بعد از عمل. ولی کاملا طبیعیه چون دچار شوک شدن. همشون دونه دونه در میان نترس اصلا من: یه سوال در مورد ماینوکسیدیل، من صبح که میزنم تا شب که از سر کار برگردم روی سرم مونده، بعدش میرم حموم، شب هم قبل خواب می زنم تا صبح. یعنی هر دفعه حدود 10 ساعت ماینوکسیدیل رو سرم هست ایرادی نداره؟؟؟؟؟ خانوم بهرامی: نه، اتفاقا دقیقا این بهترین حالت مصرفه(باز خدا رو شکر تو یه چیز بهترین حالت بودیم ما) من: من الان روزی شیش هفت ساعت سر کار کلاه میذارم سرم، مشکلی نیست؟؟ خانوم بهرامی: نه اصلا. اکثر مریضا توی این فاز همین کار رو میکنن. بعدش من اصلی ترین سوالی که داشتم رو مطرح کردم: من حدود 50 روز دیگه یه سفر خارج در پیش دارم. ولی عکس پاسپورتم با ترمیم مو بوده. باید چه خاکی دقیقا توی سرم بریزم اگه تو فرودگاه جلومو بگیرن بگن چرا شبیه عکس پاسپورتت نیستی؟؟؟ خانوم بهرامی(با خنده) : اولین موردی نیستی که این مسئله براش پیش میاد. ما بهت گواهی لاتین میدیم نگران نباش.(ایشالا که با یه گواهی قضیه حل شه و بیخ پیدا نکنه داستان) خلاصه، بعد از این گفت و شنود، خانوم بهرامی توصیه های جدید رو فرمودن: اول اینکه دیگه کاملا مثل یک انسان عادی ورزش ، حمام وهمه چیز آزاده و میتونم دقیقاااااا همون کارهایی رو بکنم که 40 روز پیش می کردم. بعدش گفتن که ویزیت بعدیت برای دو ماه دیگس ولی چون داری می ری مسافرت قبل از سفر بیا. در نهایت گفتن که سعی کن روزی یه بار حمام بری، قرص فیناستراید رو مثل قبل بخور اما دیگه ماینوکسیدیل نزن و به جای اون یا از یک داروی فوم مانند به نام Rogaine foam استفاده کن یا از یک دارو که دست ساز خود دکتر نیلفروش زاده هست. بعدش اضافه کرد که Rogaine رو خیلی سخت می تونی پیدا کنی ولی اگه رفتی خارج اونجا حتما اونو تهیه کن و ازش استفاده کن. در نهایت من همون داروی دست ساز دکتر رو از داروخونه ی کنار کلینیک خریدم که از لحاظ شکل و قیافه شبیه ماینوکسیدیل بود. به این ترتیب این ویزیت هم به سرامد. رفت تا حدود یک ماه و نیم دیگه یعنی تقریبا زمان 90 روز بعد از عمل من. خیلی دوست دارم بدونم اون موقع چه شکلی شدم. آیا مثلا موها یه کم درومده؟؟؟آیا یهو همه ی موها درومدن و حسابی من رو شرمنده ی خودشون کردن؟؟؟؟ آیا هنوز سرم مثل الان خالیه؟؟؟؟ خدا می دونه...باید صبر کنم صبرررر... راستیِ یک : باز کردن این وبلاگ امر بسیار خجسته ای بود برای من. به این علت که تا همین جای کار دوستان واقعا خوبی پیدا کردم. دوستانی که بعضی هاشون قبلا عمل کردن و تجربه هاشون رو میگن، دوستانی که در مرحله تحقیق هستن و دوستانی که اطلاعات فوق العاده جامع و مفیدی دارن و با بزرگواری تمام اونها رو در اختیار من و بقیه قرار می دن. از همینجا از تک تک دوستان به خاطر ایجاد این فضای تعامل و چندصدایی تشکر می کنم و قدردان همه هستم. این وبلاگ برای من مثل یه مسافرت هست. امیدوارم هر چی زمان میگذره همسفرای بیشتری پیدا کنم. کسانی که با لحظات من در این روزها شریک هستن. امیدوارم تا آخر راه با من و این وبلاگ همراه باشن. راستیِ دو : چند بار تا حالا سوالاتی در مورد ترمیم مو ازم شده و اینکه مدلهای جدید و پیشرفته ی ترمیم مو معایب سیستمهای قبل رو نداره و بسیار بسیار طبیعی هست و هنرپیشه های زیادی ازشون استفاده می کنن. من از همین تریبون قول میدم که پست یا پستهای آتی رو به بحث ترمیم مو اختصاص بدم و به سبک همین وبلاگ خاطرات شخصی خودم رو از تجربه ترمیم مو بگم و قضاوت رو بسپارم به دوستان. اما یه نکته کوچیک رو همین الان اشاره می کنم. یه مشکل اینه که خیلی وقتا برای نشون دادن اینکه ترمیم مو خیلی خوب و طبیعیه از اشخاصی مثال زده میشه که اون بنده خداها اصلا روحشون هم از مسئله ی ترمیم مو خبر نداره!!!!! یکی از این بزرگواران که خواجه حافظ شیرازی هم میشناستش جناب احسان علیخانی هست. شما اصولا اگه توی گوگل سرچ کنین کاشت موی احسان علیخانی قریب به دویست ملیون وبلاگ و سایت میاد و عکسای قبل و بعد کاشت موی احسان علیخانی رو میاره براتون حالا موسسه ای که من توش ترمیم مو انجام میدادم به زور به ما می گفت که احسان علیخانی کلاه گیس داره و موهای خودش نیست و ببینین که ترمیم مو چقدر طبیعیه. سرتون رو درد نیارم، نه احسان علیخانی و نه خیلی های دیگه که به دروغ بهمون میگن اینا ترمیم مو انجام دادن، این کار رو نکردن. ترمیم مو هیچ وقت ، هیچ وقت و هیچ وقت نمی تونه مثل موهای طبیعی یا حتی کاشته شده طبیعی بشه و در بهترین شرایط از فاصله ی 17 متری قابل تشخیصه. اینکه احسان علیخانی مو کاشته یا نه بماند برای بعد ولی به قطعیت بهتون میگم ترمیم مو نکرده. این بحث اینجا بمونه تا وقتی که به قولم وفا کنم و به صورت مفصل در مورد ترمیم مو براتون بنویسم. و اما نوبتی هم باشه نوبت عکس هست. این شما و این هم محصول مشترک جناب دکتر نیلفروش زاده و همکارانش در 40 روزگی: (عکسها داخل وبلاگ http://fut-fit.blogfa.com/ )
سلام بازم تشکز از بازگو کردن تجربیاتت. من قصد داشتم تو چند ماه اول بعد کاشت موهام کلاه بگذارم. چند تا کلاه هم خریدم اما بعد فکر کردم که برای چی کاشت مو انجام دادم. بله برای اینکه اصلا کلاه سرم نگذارم!! به شما هم پیشنهاد میکنم خودت از کلاه سر گذاشتن بگیری. من هم آذرماه کاشتم و یادمه عید نسبتا خوب بود و اردیبهشت خیلی بهتر هم شد. در مورد ترمیم مو اصلا دوست ندارم صحبت کنم. اصلا.اصلا. انگار آدم یه خز مرده گذاشته رو سرش. احسان علیخانی کاشت مو انجام داده. پزشک ایشون رو هم میشناسم ( کاملا موثق و مطمئن هستم) اما بنابر دلایلی نمیتونم بگم. بهتره ترمیم مو نگیم بگیم کلاه گیس گذاشتن. خوب اینکار چه جور امکان داره طبیعی در بیاد. بله هنرپیشه ها قبل از اینکه جلوی دوربین بیان کلی آرایشگرها روشون کار میکنن. در ضمن کلاه گیسهای اونها بسیار ظریفه ( یعنی اگه یه فرد عادی بخواد همش بگذاره، سر یکماه از بین میره) با همه اینها بازهم طبیعی به نظر نمیاد. سر خودمون کلاه نگذاریم. یه راستی هم من بگم : اگه این روزها همچنان کلاه گیس داشتم ، پسرم که الان 5 سالشه میفهمید. وای وای چه جوابی بهش میدادم اونوقت. خدارو شکر که از شر این خز مرده سیاه راحت شدم.
سلام به ساسای عزیززززز خیلی ممون از نظرت. حالا صبر کن من از خجالت این خز مرده در میام. می خوام یه پست مفصل در موردش توی وبلاگ بنویسم و پته ی کلاهبردارهایی که با هزار دوز و کلک این ها رو به ملت غالب می کنن بریزم روی آب راستی اگه خواستی عکس برام بفرست بذارم توی وبلاگ. هر چی باشی باعث و بانی اصلی وبلاگ من شما هستی ساسای عزیز
سلام دوستانی که تمایل دارن عکسهای بعد کاشت من رو ببینن فقط کافیه تو گوگل سرچ کنن :ساسا کاشت مو. دو تا عکس هست یکیش مال دقیقا 5 ماه بعد کاشت موهام هست و دیگری حدود یکسال بعد. البته بیشتر عکسهام رو از طریق ایمیل برای افراد فرستادم. اون عکسهارو هم دوستم سهیل تو وبلاگش گذاشته. سعی میکنم تو وبلاگهای دوستام باز براتون عکس بگذارم
سلام دوستای خوبو مهربونم اول میخوام از همین جا از ساسا ی عزیزم و از عشق ساسا تشکر ویژه کنم به خاطر صبوری و حوصله و وقتی که بابات دادن جواب گذاشتن نمیدونم درسته که من هم از خودم و مشکلم بابات موهام بگم یا نه اما دوس دارم بنویسم شاید بتونین کمکم کنین راستش من یه دختره 30 ساله هستم که از نطر ظاهری واقعا از چهره خودم راضیم نمیخوام تعریف کنم اما واقعا صورت عروسکیی دارم بدون هیچ گونه عمل میخوام بگم از چیزی که خدا بهم داده بی نهایت ازش ممنونم اما یه مشکلی اینجا هیست من متاسفانه موهای جلوی سرم به قدری کم پشت هست که کف سرم مشخصه البته الان بعد از مصرف 2 سال ماینوکسیدیل و تحت نظر دکتر غدد بودنو مصرف متفورمین و فیناستراید و اسپیرونولامکتون موهام خیالی خیلی خیلی بهتر شدن اما همچنان کف سرم یکم مشخصه حالا شما در نطر بگیرین یه دختری با یه چعهره فوق العاده زیبا البته از نطر هر کی که منو دیده میگم موهاش اینحوری کم باشه ججججججججججقدر زجر اوره من تقریبا هر روز دارم بابت این مسیله گریه میکنمو روحیمو از دست دادم اعتماد به نفس که اصلااااااااااااا ندارم اصلا نمیتونم با هیچ پسری دوستانه بمونم چون اعتماد به نفس نداشتم بد جوری تو روحبیم اثر بد گذاشته و خودمو به شدت دست پایین میگیرم و حس میکنم دوستم ندارن اونایی که مثل منن میفهمن من چی میگم وقتی 22 سالم بود رفتم پیش دکتر عباسی واسه کاشت مو اما اون میگفت نه من الان واست مو نمیکارم چون 2 سال دیگه میای میگی پس چی شد چرا موهام ریختو خلاصه کاری ندارم جلوش عین ابر بهار زار زار گریه میکردم ایشون خیلی بی تفاوت بودن و گفتن خود دانی از من گفتن بود اگه میخوای میکارم اما یه سال بعد میای میگی موهام چی شد پس یعنی کلا اب پاکی رو ریخت رو دستم از من اصرار از اون انکار بالاخره هم کاشت انجام دادم اما اصلا این کارهایی که مثلا ساسا گفت دکتر عباسی هیچ کدومشو انجام نداد هیچ کدووووم الان من همچنان دارم زجر میکشم بازم میگم به مدد استفاده از ماینوکسیدیل 5یدرصد خیلی بهتر شدم خیلی اما من میخوام مو بکارم چون به شدت تو روحیم تو روابطم تو همه جیز تاثیر گذاشته همش گریه میکنم خودمو قبول ندارم پدرم هم تازه فوت شدن یعنی مرداد ماه امسال شاید این که الان میخوام بگمو بهم بخندینو بگین اینم چه خوش خیاله راستش من دارم دنبال کار میگردم برم سر کار پولامو جمع کنمو برم پیش دکتر نیلفروش زاده بچه ها نمیدونم میترسم برم مشاوره بگه نه خانوم من نمیکارم اخه من موهای جلو سرم خیلی خالی نیست یعنی تاس نیست اما بانک موی ضعیفی دارم واسه همین میترسم حالا میخوام از ساسا و دوستانی که تجربه دارن بپرسم که ایا موردی دیدن اونجا که به عنوان یه خانوم با شرایط من بخواد مو بکاره بچه ها دعام کنین من که همش از بابا حونم میخوام دعام کنه همین امروز با این سای ت اشنا شدم تا غروب داشتم گریه میکردمو با چشمای اشکی تمتم مسالبتونو از صفحه 1 تا اینجا خوندم واقعا امیدوار شدم مرسی ساسا جان خدا کنه واسه من هم جواب بده خدا کنه اب پاکی رو دستم نریزن دلم خیلی گرفته خیلییییی
آریانا عزیز سلام گرچه دختر نیستم و شاید این مشکلاتی که میگی برای پسرها غریب باشه اما میفهممت. به هر حال اول از همه بهت پیشنهاد میکنم که کاش با یک روانشناس صحبت کنی. به نظرم بیش از کاشت مو به تقویت اراده و عزت نفس نیاز داری. خوب بهترین فرد برای پاسخ دادن به سوالات شما، متخصصین پوست هستند.تا جایی که من میدونم اگر ریزش موی خانم ها دارای الگوی مردانه باشد ( با توجه به داروهایی که اسم آوردید ظاهرا هست) میشه رو نتیجه موفق کاشت مو در زنان حساب کرد. موهای پشت سر ما به هورمن های مردانه حساسیت ندارند ( یا حساسیت کمتری دارند) و وقتی این موها جلو و کف سر کاشت میشن دیگه نمیریزن. اما یک پیشنهاد دیگه برای شما دارم. ظاهرا ( از خود دکتر نیلفروش شنیدم) روشی وجود داره که با اون رنگ پوست سر رو برای همیشه همرنگ مو درمیارن. انگار سرت پر از مو هست.البته این روش موی جدیدی به شما اضافه نمیکنه بلکه حالتی رو ایجاد میکنه مثل وقتی که فرد رو سرش پودر پرپشت کننده مو ریخته. شاید کاشت مو با این روش تکمیلی بتونه تا حدی مشکل شما دوست عزیز رو حل کنه.
سلام ساسا جان اخه من میخوام همون کاشت رو انجام بدم تا خیالم واسه همیشه راحت شه به نظر شما اگه من برم واسه مشاوره خوبه؟ من مشکل هورمونی دارم فکر کنم ریزش موی من هم از همین مشکل باشه البته با توجه به این که 2 ساله تحت نظر دکتر غدد هستم بتونم برم واسه کاشت مو....................... بالاخره باید دلمو بزنم به دریا یا میگه نه نمیکارم که خدا نکنه اینو بگه یا میگه مشکلی واسه کاشت نیست و میشه این کارو کرد که اون موقع من با تمام وجودم عزممو جزم میکنم تا به هدفم برسم
سلام خانم آریانا، من متوجه نشدم، شما پیش دکتر عباسی نهایتا مو کاشتید یک بار؟ وقتی که 22 سالتون بود، اگر اینطور هست، نتیجه چطور بود؟ اول مطلوب بود و بعد تراکم کم شد؟ یه مقدار توضیح بیشتر بدید تا موضوع شفاف بشه تا بهتر دوستان بتونن کمک کنند امیدوارم خیلی زود مشکل شما حل بشه و به تراکم خیلی خوبی دست پیدا کنید
سلام بله من وقتی 22 23 سالم بود رفتم پیش دکتر عباسی واسه کاشت مو اما اصلا حاضر نبود مو بکاره میگفت چند سال دیگکه میای میگی پس چرا من خوب نشدم نمیدونم چرا نمیخواست بکاره شاید هنوز سنم مناسب کاشت نبود یا هنوز تحت دکتر غدد نبودم بله بالاخره با اصرار من کاشت انجام شد اما متاسفانه اصلا راهنمایی هایی که باید قبل و بعد از کاشت انحام دادو به من نگفت فقط یه ماینوکسیدیلو میگف بزن منم زیاد پیگیر نشذم اما 2 3 سال بعدش شروع کردم به استفاده مداوم ماینو و رفتم دکتر غدد الان خیلی بهتر شدم اما کاشتی که دکتر عباسی انجام داد اصلا کوچکترین تغیری دذ من به وجود نیاورد الانم که بهتر شدم به کمک ماینو بوده من میخوام برم پیش دکتر نیلفروش زاده اتفاقا امروز ز زدم که مشاوره وقت بگیرم همه چیزو براشون پشت تلفن توضیح دادم و به علاوه چیزایی که اینجا نوشتمو گفتم گفتن شما باید اول بیاین مشاوره بعد ما اول میفرستیمتون پیش متخصص ازمایش بدین تا وضعیتتون مشخص شه و موهای خودتونم ببینیم ................... واقعا نمیدونم توکل به خدا.........لطفا هر کی شرایطش مثل منه راهنماییم کنه
خانم اریانا من دو هفته پیش که برای ویزیت بعد از عمل رفته بودم کلینیک دکتر نیلفروشزاده تا خانوم بهرامی معاینه ام کنن دوتا خانوم با سر پانسمان اونجا بودن که معلوم بود به تازگی این عمل رو انحام دادن من هم پیشنهادم اینه که مشاوره برین. تا جاییکه من مطلعم کاشت مو در خانوم ها پچیده تر از اقایونه. به همین دلیل دکترها محتاط تر عمل میکنن