2777
2789

ما وضع مالیمون کاملا متوسطه 

یعنی خونه و ماشین و زمین داریم 

شوهرمم درامدش متوسطه ولی هرچی بگم نه نمیگه جز وقتایی ک بازار بخوابه 

البته جدیدا یه وام سنگین گرفتیم و قسطش زیاده. 

این وسط مشکل اصلی منم 

کارم طراحی و تدوینه و همسرم از کارم بی خبره

اخیرا  ماهانه بین ۶ تا ۱۲ در میارم و این بستگی ب تلاشم داره . ماهای قبل بی ۴ تا ۶ بود و رها کردن این کار برام راحتتر بود  اما الان نمیتونم ازش دل بکنم 

اصلااااا وقت نمیکنم ب هیچییی برسم 

به بچع کوچک دارم خونم مثل قبل تمیز نیست 

میدونم اگ کارم کنار بزارم میتونم هم خونم همیشه تمیز باشه هم با بچم بازی کنم 

شوهرم از همه جا بیخبر شب میاد مسگه این همه وقت تو خونه چکار کردی و من تقصیرو میندازم گردن بچم ک اون نزاشته من کاری کنم 

چیکارکنم نمیتونم دست از این پول بکشم

البته شاید خندتون بگیره و بگید این دوره با این پول هیچ کاری نمیشه کرد ولی من دنبال یه راه حلم 

چجور زمانم مدیریت کنم ب همه چیز برسم 

هی میگم پول جمع کنم این بخرم اون بخرم قبلا اینطوری نبودمااا  . 

بعد جالبه با این همه کار کردن الان تو حسابم فقط صدتومنه 🤕😢چون درجا خرج میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم خودتو ملزوم کن هرماه ۲۵ درصد پولتو پس انداز کنی و تحت هیچ شرایطی بش دست نزنی

فقط چیزایی ک‌لازم داری بخر

و یه سوال ببخشید چطور کار میکنی شوهرت متوجه نمیشه؟

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

اینطوری میتونی کل حقوقتو پس انداز کنی و از شوهرت خرجی بگیری

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

بنظرم که کارت اصلا درست نیست اولا پنهانکاری از همسرت دوما رسیدگی نکردن به امورات خونه و بچه... خب چرا برنامه ریزی نمیکنی؟! یه ساعتی به کارت اختصاص بده بقیه اش به خونه و بچه.... 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بنظرم که کارت اصلا درست نیست اولا پنهانکاری از همسرت دوما رسیدگی نکردن به امورات خونه و بچه... خب چر ...

همسرم اگ بفهمه نمیزاره کار کنم 

خودمم میدونم کارم بشدت اشتباهه

رسیدگی میکنم اما خیلی کم