2777
2789
میگم ینی علایمت چیا بود

علائمی نداشتم 

فقط پریودی شدید بود 

خون ازم می‌رفت 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارو دادن بهت

آره دارو که زیاد 

پماد برای کمرم 

خوب شدم دیگه هیچ مشکلی ندارم 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

آره دارو که زیاد پماد برای کمرم خوب شدم دیگه هیچ مشکلی ندارم

خداروشکر.من این ماه دوبار پریود شدم دیشب بعد رابطه لک بینی داشتم صبح ک بیدار شدم دیدم واقعا پریود شدم اولین باره ک این ماه دوبار پریود شدم نگرانم کرده

من دوروزه شروع کردم تو خونه ولیبنظرت تو خونه هم موثره؟ و اینکه امروز رازیانه خوردم چیزی راجبش شنیدی؟ ...

رازیانه هم خوبه.

منم دو ماهه باشگاه نمیرم تو خونه ورزش میکنم ولی تنبلی میکنم باشگاه آدمو اجبار میکنه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

خداروشکر.من این ماه دوبار پریود شدم دیشب بعد رابطه لک بینی داشتم صبح ک بیدار شدم دیدم واقعا پریود شد ...

مال من یکسره بود اصلا قطعی نداشت