سحررررررررررررم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 7423 عنوان دوست نامزدم فوت شده چند ماه پیش🌱🍃 224 بازدید | 35 پست اما نامزدم هروقت یادش میفته کلی ناراحت میشه ....گفتم بهش که دیگه سرمزارش نره خیلی بهش برخورد اخه گفتم تا حال روحیش خراب نشه گفت باشه دیر ب دیر میرم اما بهم نگو اصلا نرم که نمیتونم....چرا ما اینقده مرده پرستیم امشب داشتیم چت میکردیم همش فکر دوستش بود و ناراحت خیلی ازش دلخور شدم اون مرده خدا رحمتش کنه چرا اینجوری میکنه تازه چند نخم سیگار کشید هر کی ندونه فک میکنه برادرش مرده امروز | 00:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 16855 لابد صمیمی بودنبش زمان بده بتونه با نبودش کنار بیاد •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
۱۳پ عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 9249 شما بى احساسى گاهى دوست از برادر نزديكتر ،دركش كن و بهش زمان بده تا عادت كنه
ronk عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 2451 یعنی چی خب هنوز چندماهه فوت شده غصش تازس 😐😐💔یکم درک کنیم لطفا .درسته برادر نیستن ولی بعضی دوستان هستن واقعا از برادرجلوترن.به جای اینکه درک کنین دلخور میشین .همیشه نمیشه که ناز کشید دیگه بیچاره غم داره دوستشه خب ناراحت بوده سیگار کشیده تریاک نیست که
سحررررررررررررم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 7423 لابد صمیمی بودنبش زمان بده بتونه با نبودش کنار بیاد اره دوست صمیمیش بوده تقریبا ۵ ماهه فوته چقد زمان دیگه
سحررررررررررررم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 7423 طبیعیه عزیزم اتفاقا باید بره آروم بشه اخه وقتی میره حالش بد میشه بهم می ریزه
سحررررررررررررم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 7423 شما بى احساسى گاهى دوست از برادر نزديكتر ،دركش كن و بهش زمان بده تا عادت كنه من بی احساس نیستم داره داغون میشه خیلی ناراحته
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 16855 اره دوست صمیمیش بوده تقریبا ۵ ماهه فوته چقد زمان دیگه خب دگدرس میشه دخترسختش نکنبش بگو عزیزم من دگ دارم اذیت میشم از ی سری رفتاراتخدا رحمتش کن بیا بچسبیم ب زندگیمونحرفای این سبکی •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
مامان_آقای_مهربون عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 5375 اخه وقتی میره حالش بد میشه بهم می ریزه ای بابا حتما ناگهانی بوده؟خدا بهش صبر بده
سحررررررررررررم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 7423 یعنی چی خب هنوز چندماهه فوت شده غصش تازس 😐😐💔یکم درک کنیم لطفا .درسته برادر نیستن ولی بعضی دوستان ... یعنی من مقصرم که ازش دلخورم....من تازه باهاش خوب صحبت نکردم گفتم کاش منم بمیرم تا یه کم ناراحتم بشی بهش برخورد
سحررررررررررررم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 7423 ای بابا حتما ناگهانی بوده؟خدا بهش صبر بده دوستش خودکشی کرده
مامان_آقای_مهربون عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 5375 یعنی من مقصرم که ازش دلخورم....من تازه باهاش خوب صحبت نکردم گفتم کاش منم بمیرم تا یه کم ناراحتم بشی ... الان تو این شرایط این حرفا رو نزن ان شاالله حالش بهتر میشه
۱۳پ عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 9249 من بی احساس نیستم داره داغون میشه خیلی ناراحته تو اگه نگرانشى كنارش باش و بهش فرصت بده
سحررررررررررررم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 7423 خب دگدرس میشه دخترسختش نکنبش بگو عزیزم من دگ دارم اذیت میشم از ی سری رفتاراتخدا رحمتش کن بیا بچسبیم ... خیلی دوستاشو دوس داره یه جوری ب قول خودش رفاقت دارن و ازین چرت و پرتا ....خودش خونع بوده دوستای بیشعورش رفتن دنبالش بردنش سر مزار