2777
2789
عنوان

🔴خانوما و آقایون متاهل و خانومهای مجرد امضامو بخونید🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 20 پست
عزیزم اینجا بگی چه مانعی داره

تبلیغات اینجا ممنوعه و ب دلیلی که من باید مطلبی که میگم بهتون اسم پیج یکی هم بگم تبلیغ حساب میشه 

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم من پیج اینا نمیتونم بیینم

عزیزدلم دلیل مقاومتتونو نمی‌فهمم 

من دختر هستم من سوالتونو خودم جواب میدم اما برگرفته شده از یک پیج هست 

شما ب من درخواست بده بهت میگم شرایط خانوم مجرد رو و من دختر هستم خیالتونم راحت مزاحمتی براتون ایجاد نمیشه 😊

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

عزیزم اینستا ندارم

😂😂عزیز من شما کلا اینستا بزار کنار 

میگم مطلب من اسم سایت بنده خدا داخلش هست اینجا نمتونم بگم بهت 

تو قرار نیست بری اینستا شما بیا جواب سوالت رو من بدم همین 

عزیزم اینستا ندارم

همینجا درخواست بده ب من