2777
2789

دستیار رنگ ‌و لایت قرارداد یکساله می‌بنده ۵۰ م سفته میگیره ازم 

۳ ماه رایگان (ولی گفت چون به عید میخوره عیدی داره البته گفت اسفند از هشت صبح تا دوازده شبه ساعت کار) بعد ۳ ماه اگر یاد بگیرم ده درصد هر مشتری و بعد شش ماه اگر کامل یه مشتری رو زدم ۳۰ درصد بهم میده

گفت مدل میتونم ببرم خودم 

بجز اسفند ساعت کاریش ۱۰ صبح تا ۷ شبه 

دو دلم نمیدونم چیکار کنم 

مشکلم هم سفته سنگین و یکسالس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اولا اگه سفته دادی حتما بنویس بابت حسن انجام کار 

بعدشم ساعتش خیلی زیاده به نظرم

کاش کاراموزی میداد حداقل رایگان خیلی زور داره

اگه علاقه داری و فکر میکنی استعداد داری برو

نه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

چقدر ساعت کاریش زیاده بعدش فقط ۱۰درصد اونم تازه اگه یاد گرفته باشی ☹️☹️کامل هم بزنی ۳۰ درصد بهت میده خدایا گیر عجب آدمی افتادی حداقل کامل بزنی تو باید ۷۰ برداری اون ۳۰

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»
میگیرن که بعد این که یاد گرفتی سریع نری از پیششون شهرای دیگه رو نمیدونم ولی تهران بلا استثنا میگیرن

نه نه 

تو هروقت خواستی میتونی بری جای دیگه 

این ربطی به سفته نداره

سفته برای این هست که دزدی و اینا نشه

چه خبره با این تایمی که میخوای بری یه هفته میرسی سطح ۱۰۰۰دم عید رس تو رو میکشه

اره عید خیلی وحشتناکه تازه راهشم دوره باید شوهرم ببره و بیاره 

نمیدونم صبر کنم یجای بهتر پیدا بشه یا چی

دو ماهه بیکارم

چقدر ساعت کاریش زیاده بعدش فقط ۱۰درصد اونم تازه اگه یاد گرفته باشی ☹️☹️کامل هم بزنی ۳۰ درصد بهت میده ...

گفت متریال و مشتری از ما باشه اینجوری 

خودمم باورم نمیشه این شرایطا رو ولی تو این دوماه که میگردم یسریاشون میگن ۶ ماه رایگان کار کن ....

نه نه تو هروقت خواستی میتونی بری جای دیگه این ربطی به سفته ندارهسفته برای این هست که دزدی و اینا نشه

نه کسی پنجاه م نمیگیره برای دزدی چون کلید که نداری اصلا همچین امکانی نیست صرفا بخاطر همین چیزای رفتن و ایناس

تازه الان عیده سرش شلوغه شاید بخواد از تو کار رایگان بکشه بعد عید بگه برو ولی اگه میخوای تحربه کسب ک ...

تجربه که میخوام کسب کنم ولی بنظرت خطرناک نیست پنجاه سفته بدم؟ حداقل ده بیست تومن بود نمیترسیدم