2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و میل به شیرینی دارم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 60 پست
مقاومت به انسولین دارید و نشون دهن ه این هست که بدنت داره هشدار میده اگه رعایت نکنی در آینده دیابت م ...

من ۱۸ سالمه

ممکنه دیایت بگیرم؟

چون میل به شیرینیم واقعا زیاده بزور خودمو نگه میدارم تنبلیم دارم..

🌱🤍

یه ماهی خوردم دیدم نه بدتر میل به شیرینیم زیاد شدهتوهم سعی کن سرخودتو مشغول کنی چاییتو با خرما بخوری ...

حالا من الان دو روزه خوردم میلم زیاد شده 

نمیدونم به خاطر همین کرومه برعکس عمل کرده یا اینکه همه چی رو قطع کرده گفته دو تا خرما و چند تا کشمش؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا من الان دو روزه خوردم میلم زیاد شده نمیدونم به خاطر همین کرومه برعکس عمل کرده یا اینکه همه چی ر ...

اگه میبینی ضربانت رفته بالا و شدیدتر شده میلت

با مشورت دکترت قطع کن

من خودم روزی ۳ تا خرما میخورم دکتره چیزی نگفت ..

البته رژیمم هستم 

شماهم تازه فهمیدی این مشکل دارید؟

🌱🤍

اهان مرسی خیلی ممنونم که گفتی لطف کردی کی ها بخورم؟

عزیزم من بهت توصیه نمیکنم بهتره از دکترت بپرسی من همه اینارو زیر نظر دکتر مصرف کردم

گرچه منیزیم ی مکمل تقویتیه و ضرر ندارع ولی بهتره از دکترت این سزی سوال کنی

چون کمبود منیزیم تو بدن هم میل ب شیزینی جات رو زیاد میکنه

سکوت کردم به حرمت چشم های زیبای خدا که در برزخی ترین نقطه زندگیم همیشه فرشته نجاتم بود. سکوت کردم تا خودش فریاد دلم باشد✨

اگه میبینی ضربانت رفته بالا و شدیدتر شده میلتبا مشورت دکترت قطع کنمن خودم روزی ۳ تا خرما میخورم دکتر ...

اهان 

منم والا روزی ۴ تا خرما میخوردم گفت زیاده بکن دو تا 

نبابا من ۶ ساله که درگیرم ۲۵ سالمه 

اهان باشه مرسی عزیزم 😘❤️

قوبونت برم ایشاله بهتر باشی

زیاد نکران نباش الان اکثرا تنبلی تخمدان دارن

ک با رژیم درست میتونی کنترلش کنی خوردن شیرینیجات هم با خوردن همون مکمل کروم کنترل میشه نشد منیزیم خوبع از دکترت بپرس بگو برات بنویسه

سکوت کردم به حرمت چشم های زیبای خدا که در برزخی ترین نقطه زندگیم همیشه فرشته نجاتم بود. سکوت کردم تا خودش فریاد دلم باشد✨

قوبونت برم ایشاله بهتر باشیزیاد نکران نباش الان اکثرا تنبلی تخمدان دارنک با رژیم درست میتونی کنترلش ...

اره دارم رژیم میگیرم و ورزش میکنم ولی خیلی خسته و ناامیدم 

از طرفی مجبورم چاره ای جز تحمل نیست 

بازم مرسی عزیزم 🙏🏻😘💋

اره دارم رژیم میگیرم و ورزش میکنم ولی خیلی خسته و ناامیدم از طرفی مجبورم چاره ای جز تحمل نیست بازم م ...

مطمئنم بهترین نتیجه رو میگیری

سخته تحمل کن ولی بعدش از دیدن هیکل خوبت کیف میکنی😍ارزششو داره ناامید نباش

دانه چیا هم برا لاغری خوبه قبل غذا خوردن و میان وعده هات بخور..حتما ک ورزش میکنی اینو میدونی

دوست منم ک باشکا میرفت میخورد سه ماه طول کشید ولی خیلی وزن کم کرد الان هیکلش عالی شده

مطمئنم بهترین نتیجه رو میگیریسخته تحمل کن ولی بعدش از دیدن هیکل خوبت کیف میکنی😍ارزششو داره ناامید ن ...

اره درسته چشم 

اره دانه چیا رو یا با اب میخورم یا با ماست خوبه 

🙏🏻😘💋 

اره درسته چشم اره دانه چیا رو یا با اب میخورم یا با ماست خوبه 🙏🏻😘💋

موفق باشی عزیزم😍😘❤️

منم تنبلی تخمدان دارم.بدترین قسمتش همین ریزش مو هست والا با بقیش میشه کنار اومد

من مامانم ریزش مو داره چند وقته امپول بیوتین و دکسپانتنول میزنه ریزشش خیلی بهتر شده حالا منم میخوام بزنم