2777
2789
عنوان

به نظرتون مجردی بهتره یا متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 45 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید الان شرایطش نیست

کی میشه بگیرین؟

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم

بستگی داره اهدافت تو زندگی چیه 

ی تایمی مجردی جوابه ی تایمی به بعد متاهلی 

دو تا دوست  ۳۳ساله مجرد دارم یکی ش همه جوره راضیه و اهل ازدواج نیس یکی دیگ شون در به در دنبال خواستگار ب همه مبگه منو معرفی کنید 

مینیمال 

تاپیکارو بخون ببین مرد جماعت چیه 

خودتم مطمعنن تجربه داری میدونی مردا خوبشونم بده! 

متاهلی اونم تو ایران واسه زن واقعا جهنمه بنظر من! 

البته کلا بستگی به خود ادم و انتظاراتش و مدل زندگیش داره.. 

این روش درست و ثابت نیست منم پشیمونم چرا این کارو کردم.لطفا خودتون برای خودتون بگیرید چون هم سنت پیا ...

ممنونم راستش حال روحیه خوبی ندارم  ک بخوام خودم بگیرم بازم ممنونم 

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم

من که الان ۴۳سالمه و دوتا بچه بزرگ ۲۴ و۱۷ ساله دارم  همین که اومدم نوجونی کنم شوهرم دادن تو سن۱۶سالگی هیچی از این دنیا نفهمیدم  همش بچه دادی وخانه داری واسترس ونگرانی بچه ها  دوست دارم  تنهای تنها باشم  رها باشم  واسه خودم  باشم  آزاد آزاد