2777
2789

همه این شکستا و تنهایی و گریه ها واسه اینه 

ای کاش یه شوهر خودم داشتم که الان تو بغلش بودم 

نه این با حسرت برم پیج خواستگار قبلیمو‌ ببینم و عشق و حالش با زنش کاش میزاشتن زنش شم

واسه مردا ازدواج به راحتیه آنقدر میرن و خواستگاری و پیشنهاد یکیش میشه

ولی من چی من باید چه غلطی کنم که خوشگلم نیستم باید یه خواستگار اومد رو هوا میزدم پدرومادرم اونا خودکشی و مرگ منو می‌خوان 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس تنهایی درونی و دوست نداشتن خود ،

بعد از ازدواج کمتر نمیشه

یلکه بیشتر و ضربه زننده تر میشه

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

باشوهر کردن افسردگیت رفع نمیشه ممکنه انتخاب اشتباه کنی بدتر و بدتر بشه ازدواج همش عشق و حال و این داستانا نیست مسئولیت پذیری افتادن تو زندگی و مشکلاتو قسط و وام واجاره خونه و

تامجردی عشق کن با دوستات برو بیرون مهارت یاد بگیر سر کار برو مستقل شو 

هیچی تو ازدواج نیس

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

منی که می‌خوام تا آخر عمر ازدواج نکنم و متنفرم از ازدواج و مرد ها

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...