یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
منافذ پوست صورت رو باز میکنن. من از خلیا شنیدم لا فیروز منلفد گونه هاشون باز شده.
کوچک ترید ! از آن که مرا زیر و رو کنید ! حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید! کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام، از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! . ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید ! ای بادهای سرد و مخالف؛ من ایستاده ام!! این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛ شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
واقعا؟ نشنیده بودم تاحالا🤔میزنید بعد میشورید یا می مونه؟
شوینده ی واژنه دیگه مثل سایر شوینده های دیگه .... خیلی خوبه من دو تا گرفتم یکی مخصوص خودم که عادی ام یکی برا مامانم مخصوص زنان یائسه و حساس . پی اچ یکی ۴/۵ و مال یائسه ها ۶/۷ هست من از ۶/۷ استفاده میکنم چون پی اچ اش نزدیک آب هست اما قدرت تمیزکننده داره من هربار در حمام که میرم سفیدآب میزنم صورتمو بعدش با اون میشورم
کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...