2777
2789

می‌خوام برای نی نی جونم که بهار ب دنیا میاد وسایل هاشو بخرم تیکه تیکه که از نظر مالی فشار نیاد بهمون ولی قیمت گهواره رو نمی‌دونم این مدل ها که مثه تخت نوزاده سفیده دور تا دورش مثه نرده س یه تور داره بالاش 

اینا چندن ب نظرتون الان قیمت مناسب پیدا میشه ینی ؟ 

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

من گهواره برقی نو دارم گذاشتم برای فروش شیب انتی رفلاکس میشه خودش تکون میده توری داره اهنگ های ارومم داره تایمرم داره نو نگه داشتم مارک اکسس بزنی تو نت میاد خودم ۱۲تومن خریدم میدم هفت تومن اگر خواستی

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
من گهواره برقی نو دارم گذاشتم برای فروش شیب انتی رفلاکس میشه خودش تکون میده توری داره اهنگ های ارومم ...

قربونت برم ن عزیزم از این ساده ها میخواستم من 

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قربونت برم ن عزیزم از این ساده ها میخواستم من

اونا که خیلی هست سیسمونی فروشیا بری پیدامیکنی

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰