2777
2789
عنوان

عروسی مذهبی رفتین تا به حال

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 43 پست

اره رفتم 

من که خودم اون موقع یه سرهمی جین پوشیدم موهامم بافت زدم 

اهنگ نداشتن بزن و برقصم نداشتن فقط دف زدن یکمم مولودی خوندن حقیقتا ذره ای خوش نگذشت فقط نشستهبودیم یا حرف میزدیم یا نگاه میکردیم 

ولی بقیه لباس های باز و ایناهم پوشیده بودن اما خب ترکیب خوبی نبود با جو مراسم😂😂مثلا دکلته بپوشی بعد بشینی مولودی خانم فاطمه رو گوش بدی زیاد جالب نیست از نظرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند دفعه رفتم 

همون لباسای که بقیه عروسی ها میپوشن و همون تیپ ها، چون ما اکثر عروسی هامون زنانه مردانه جداست 

ولی جو سالن عین حمام زنونه ، حیف اون همه هزینه 

توی دو موردش با اینکه مولودی خوان آورده بودن ولی آخرش اونا رو ساکت کردن از تالار خواستن آهنگ بزاره و برن و برقص  

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

لباس مجلسی که پوشیده باشه و آهنگ بی کلام. ولی آخرش دف زدن .خودشون که همه با چادر مشکی اومده بودن.‌و روسری هم کسی در نیاورد. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
تاحالا نرفتم و نمیدونم چجوریه ولی تصورم از چنین عروسی هایی اینه که بجای آهنگ دعای کمیل پخش میکنن و ب ...

😂اتفاقا یکی از عروسی‌های که رفتم داماد آخوند بود، داشتیم وارد تالار عروسی می‌شدیم چند نوجوون تو حیاط داشتن غر غر میکردن که یکباره میخواستن یه دعای کمیل بزارن بگن بیاین روضه ، چرا مردمو مسخره کردن گفتن عروسی داریم 🤣🤣

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...