2777
2789
عنوان

اینقدر به مردا رو ندین

213 بازدید | 35 پست

هر وقت میام سایت همش از مشکلات زندگی همش دعوا بحث بابا خب انقد بحشون رو‌ندین انقد جلو‌شون کوتاه نیاید از خودتون دفاع کنید ساده بازی در نیارین اولویتتون اول خودتون باشید نه شوهرتون

وقتی بهتون چهار بار میگن عشقم عزیزم نبخشید فراموش نکنید به خودتون برسید خودتونو فدای بچه و شوهر و مادر شوهر نکنید

جنس مردا با ما زنا فرق می‌کنه اونا جذب زنی میشن ک بهشون کم محل بده کم خودشو در اختیارش بزاره کم بهش محل بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مـــــــــرد ها کی باشن/  روی اوناے ک هم قبیل شوهر سابقم بودن خط کشیدم  الهی رگ ریشہ آقایون بد جنس خشک بشه 

مرد خوب نعمته  نعمتــــ

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

آخه من حس میکنم این بی محلی برای دوست پسر جوابه نه همسر به همسر بی محلی کنی ازت سرد میشه

نه عزیزم

مردا همشون جنسشون همینه

اشتباه ما خانوما هم همینه ک نمیتونیم درک کنیم این تفاوت رو

فک میکنیم اگر بهشون محبت کنیم اونا هم همین لطف رو در حقمون میکنن در صورتی ک مردا از زنای آویزون بدون میاد

نه عزیزممردا همشون جنسشون همینهاشتباه ما خانوما هم همینه ک نمیتونیم درک کنیم این تفاوت روفک میکنیم ا ...

ب نظرم تعادل باشه نه بچسبی نه رهاشون کنی ب حال خودشون

من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤