2777
2789

هیچ کار

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

داداشم مانع پیشرفتم شد/

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تعیین اهداف و تلاش برای رسیدن بهشون

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

صبروتحمل 

ن مسافرت رفتم و خرج انچنانی کردم 

انقدم همه چیز گرون شده ک توان خریدکردنم نداریم

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
سعی کردم کیفیت درس خوندنمو بیشتر کنمعادتای بدمو ترک کنم🌱عزیزم میشه یه سر به تاپیک اخرم بزنی❤️🥹

حتما عزیزم

میشه یکم از نکته های کیفیت درس خوندن بهم بگید

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡

کتاب خوندم درک خیلی می بره بالا .وو اینکه فاصله گرفتم از. آدم های سمی

چه کتابی؟ کتابی میشناسی از پوچی آدمو دربیاره ؟ البته من چون به هدفم نرسیدم خیلی سالها پیش اینطور شدم 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
حتما عزیزممیشه یکم از نکته های کیفیت درس خوندن بهم بگید

اره حتما❤️

خب اول ریشه یابی کردم که چرا نمیتونم درست درس بخونم

بعد فهمیدم کمال گرایی شدید دارم

ینی الان یه تایمی دارم قبل خواب که درس بخونم،میگم ولش کن بابا فردا بیشتر میخونم الان زمان کمه فایده ای نداره

ولی بعد به مرور متوجه کمال گراییم شدمو سعی کردم 15دقیقم زمان بود بخونم تقریبا حل شد

بعد فهمیدم وقتی دارم میخونم یجایی نفهمیدم موکول میکنم به مرورای بعدی

پس اومدم گفتم من فرض رو بر این میذارم که یک ساعت دیگه از همین مبحث یه امتحان مفهومی دارم

خلاصه اینطور شد که یکم بهتر شد

البته که یوقتاییم اونطور که میخام پیش نمیره

ولی سعی میکنم اشکالات رو به حداقل برسونم

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه کتابی؟ کتابی میشناسی از پوچی آدمو دربیاره ؟ البته من چون به هدفم نرسیدم خیلی سالها پیش اینطور شدم

من کتاب شعر زیاد می خونم فروغ ،مولانا پروین ..

البته کتاب روانشناسی هم زیاد خوندم که تاثیر زیادی داشت زنان زیرک، آدم های سمی  ،...

باید ببینی چی جذبت می کنه مردی به نام اوه هم عالی

من کتاب شعر زیاد می خونم فروغ ،مولانا پروین ..البته کتاب روانشناسی هم زیاد خوندم که تاثیر زیادی داشت ...

ممنون

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا