2777
2789
عنوان

بین این دو اسم کدوم قشنگ تره❓

93 بازدید | 11 پست

درسا  

آیلین 

و اگه یه اسم قشنگ تر تو این مایه ها میدونید بگید

ممنونم🌸💕🥰

نظرسنجی

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

هیچکدوم قشنگ نیست راستش.رها قشنگهسارا قشنگه

یه اسم جدید تر بگید

آیلین قشنگ نیست؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه اسم جدید تر بگیدآیلین قشنگ نیست؟

اتفاقا رها رو نمیدونم ولی سارا جز معدود اسماییه که هیچوقت قدیمی نمیشه و بین المللی و شیک ام هست.

نه راستش ایلین اتفاقا خیلی قدیمیه!

اگر دنبال اسم جدیدی چیز بهتری پیدا کن

ببین هر اسمی قشنگی خودشو داره فقط تو مسئول اسم بچتی ی اسمی انتخاب کن ک ن فقط خودت دوس داشته باشی ی اسمی ک ده سال بیس سال چهل سال بعدم قشنگ باشه 

یکی از بلاگرا اسم بچشو گذاشته بود اژوان ادم اصلا نمیفهمه دختره یا پسر اصلا تا بچس جالبه فک کن خودت اسمت اژوان باشه بنظرت قشنگه؟؟؟ یا اسمی ک واسه بچت انتخاب میکنی فک کن الان اسم خودت بود دوسش داشتی؟ 

اسم ایلین خیلی قشنگه

من دو تا پسر دارم مامانم میگه اگه دختردار میشدی باااااااید اسمشو میذاشتی آیلین 

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
ببین هر اسمی قشنگی خودشو داره فقط تو مسئول اسم بچتی ی اسمی انتخاب کن ک ن فقط خودت دوس داشته باشی ی ا ...

بله واقعا

واسه بچه خودم نمیخوام من هنوز نمیدونم دختره یا پسر😃

کلی دوست داشتم بدونم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اتفاقا رها رو نمیدونم ولی سارا جز معدود اسماییه که هیچوقت قدیمی نمیشه و بین المللی و شیک ام هست.نه ر ...

واسه بچه خودم نمیخوام من هنوز نمیدونم دختره یا پسر😃

کلی دوست داشتم بدونم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40