2777
2789
عنوان

بیاین فانتزی هایی رو بگین که هیچوقت بهش نمیرسین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 106 پست

فضایی ها میومدن رو زمین و قیافه شون تقریبا شبیه انسانها می‌بود و تنها کسی که میتونست باهاشون صحبت کنه من بودم. بعد اونا هم خیلی به من علاقه نشون میدادن و از بقیه آدما بدشون میومد. و دانشمندا همه در تلاش بودن بتونن یبار باهام صحبت کنن تا رازش رو بفهمن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگو وای کتاب هری پاتر فقط، قلعه هاگوارتز😭

میخوتم برم تو ارباب حلقه ها با آراگورن ازدواج کنم 

با الفا زندگی کنم

کنارشون شعر و موسیقی و علم یاد بگیرم 

قشنگیشونو ببینم حظ ببرم

میخوتم برم تو ارباب حلقه ها با آراگورن ازدواج کنم با الفا زندگی کنمکنارشون شعر و موسیقی و علم یاد بگ ...

خیلی خیلی جذذذذابه 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       

فانتزی من پروازه. دوست داشتم بتونم بدون هیچ ابزاری توی هوا شناور بشم 

و همینطور مواقعی که توی مسیر گیر میکنم دلم میخواد توانایی تلپورت هم داشته باشم، خیلی مفیده 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
واقعا دوست داشتم انقدر بی گناه بودم که جام تو بهشت بود ولی با خواهرم پشت تلفن تا ۲ساعتم غیبت کردم و ...

میگن دعای نی نی سایتیا گیراست میشه برای فروش خونه مون دعاکنین هرکه دعاکردلایک