2777
2789
عنوان

بیاین فانتزی هایی رو بگین که هیچوقت بهش نمیرسین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 106 پست

فضایی ها میومدن رو زمین و قیافه شون تقریبا شبیه انسانها می‌بود و تنها کسی که میتونست باهاشون صحبت کنه من بودم. بعد اونا هم خیلی به من علاقه نشون میدادن و از بقیه آدما بدشون میومد. و دانشمندا همه در تلاش بودن بتونن یبار باهام صحبت کنن تا رازش رو بفهمن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نگو وای کتاب هری پاتر فقط، قلعه هاگوارتز😭

میخوتم برم تو ارباب حلقه ها با آراگورن ازدواج کنم 

با الفا زندگی کنم

کنارشون شعر و موسیقی و علم یاد بگیرم 

قشنگیشونو ببینم حظ ببرم

میخوتم برم تو ارباب حلقه ها با آراگورن ازدواج کنم با الفا زندگی کنمکنارشون شعر و موسیقی و علم یاد بگ ...

خیلی خیلی جذذذذابه 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       

فانتزی من پروازه. دوست داشتم بتونم بدون هیچ ابزاری توی هوا شناور بشم 

و همینطور مواقعی که توی مسیر گیر میکنم دلم میخواد توانایی تلپورت هم داشته باشم، خیلی مفیده 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
واقعا دوست داشتم انقدر بی گناه بودم که جام تو بهشت بود ولی با خواهرم پشت تلفن تا ۲ساعتم غیبت کردم و ...

میگن دعای نی نی سایتیا گیراست میشه برای فروش خونه مون دعاکنین هرکه دعاکردلایک