2777
2789
عنوان

خانوما دلتون برای همسرتون نسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 59 پست
از تجربیات ما متاهلا استفاده کن عزیزم ضرر نمیکنی.ایشون نمیگه شوهرتوبکش که .میگن صدتو برای هیچ مردی ب ...

ضد گذاشتن برای هیچ احدی درست نیست،پدرم ممکنه خطاکار باشه،در حد تعادل،من نمیتونم درک کنم با کسی که قراره برم زیر یه سقف شمشیر از رو ببندم و دنبال سیاست بگردم،همه چی متعادلش خوبه

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مردا دوست ندارن زنشون همش بهشون اویزون باشهدوست دارن برای خودش تایم بزاره به خودش برسهولی شما اسمشو ...

شما برداشت قشنگ تری داشتی ، ولی در اصل ماجرا تغییری ایجاد نکرد ، 

عزیزم ببخشید من ریپلای میکنم شمارو .ولی ایشون کاملا حق می‌فرمایند منم ۱۰ ساله از زندگیم میگذره ، شوه ...

هر چی از تعادل خارج بشه اشتباهه،ولی همچین عنوانایی اشتباهه چون ممکنه یه نفر کلی برداشت کنه

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

الان فقط حقو بده به اون و تا اطلاع ثانوی ب شدت با این تاپیک مخالف باش🤣

اره دقیقا 😂

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
Do research 😁

مدرس زبان خوب میخام حصوری وخصوصی بیشترم مکالمه محور باشه تا کتاب محور از کجا میتونم پیداکنم ؟ 

باید تدریسش چطورباشه که بفهمم کارشدرسته ؟ 

خدایا کمکم کن ...  متاسفانه آی وی اف ام منفی شد دعا کنید خدا حاجتمو بده 
هر چی از تعادل خارج بشه اشتباهه،ولی همچین عنوانایی اشتباهه چون ممکنه یه نفر کلی برداشت کنه

نه نباید برداشت کلی کرد، ولی من خودم خیلی خیلی محبت کردم ب همسرم ،اصلا باورتون نمیشه ک خرابش کردم ، الان محاله حتی برای مساله ای ک خودش مقصره پا پیش بذاره ...اگر من منت نکشم تا قیام قیامت ادامه میده ...درحالی ک اصلا اینطوری نبود اول

In my opinion, no Man can be trusted

اخه گفتی مثل افتاب پرست رنگ عوص میکنن. فکر کردم تجربه خاصی داری یا چیز خاصی دیدی. اره در کل اصصصلا قابل اعتماد نیستن‌ تو هیچ زمینه ای.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
نه نباید برداشت کلی کرد، ولی من خودم خیلی خیلی محبت کردم ب همسرم ،اصلا باورتون نمیشه ک خرابش کردم ، ...

متوجه هستم،درست میگید منم یه تایمی تو همچین حالتی بودم،بعدش فهمیدم درست ترین کار اینه بدونی کجا باید چه رفتاری داشته باشی ،منم اگر کسی مدام اویزونم باشه و محبتش از حد بگذره ناخوآگاه فاصله میگیرم،درک میکنم شمارو و حرفتونو،تعادل رعایت کردن همیشه جوابه