بچه ها میخوام برم لیزر رولی بهتره یا شاتی اصلا چه فرقی دارن؟ و اینکه چه نکاتی رو به اوپراتور گوشزد کنم چه از نظر بهداشتی چه هرچی.
کلا شما چه تجربه ای داشتید نظرتون چیه؟
سلام سلام اول از همه بگم ک کاربری قبلی ترکید (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰♀️۲_دختر درس خون👩🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سلام سلام اول از همه بگم ک کاربری قبلی ترکید (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰♀️۲_دختر درس خون👩🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
خودشون باید همه چیزو بدونن. مثلا اگه دیدی داری میسوزی بگو درجه رو کمتر کنه . اگر یه موقع خال پوستی داری روش نزنه. اگر تتو داری ک کلا اون قسمتو نمیزنن . و اگر بعدش دیدی داری میسوزی پماد داره ازشون بگیر معمولا باید داشته باشن. قبل از لیزر اصلا چیزی روی سطح پوستت نمالیده باشی.
سری شخصی داری. هر موقع میری باید دنبالت باشههی میزنه برمیداره. یه بار خنکیم میزنه ک سوزشو زیاد ...
مرسی عزیزن