2777
2789
عنوان

دعا برای فراموشی عشق گذشته

45 بازدید | 8 پست

سلام دوستان یه حرفی خواستم بزنم مثل یه خواهر راهنمایی کنید من یبار عاشق شدم فامیل هم بود بخاطرم گریه میکرد همو خیلی دوست داشتیم عاشق هم بودیم ولی بحث و دعوامون میشد یبار معذرت نمی‌خواست همیشه می‌گفت باید من میرفتم شده حتی بحثمون شده بود جلو دختر عمم منو پرت کرد در خونشون بعد رفتیم خونه مامانش ول نمیکرد صبح گذشت گفتم نزار کسی بفهمن خوب نشون بده خودتو بعد گوشیو دادم دست دختر عمم باش حرف زد بعد دیدم راه میرف تند تند ول نمیکرد باید هی بهش میگفتی غلط کردم گوه خوردم شده ما دوست نداشتیم کسی بفهمه قضیه دعوامون ولی وقتی میدیدم یه هفته نمیومد عین خیالش نبود من باید میرفتم یا تو جمع بی محلی میکرد یبار دستشو گرفتم جلو دختر عموم پرت کرد دستمو حرف حرف خودش بود مرد سالاری جایی می‌رفتیم میگف بدون اجازه من چرا رفتی صلاحت باید دست من باشه خیلیم خانواده دوست می‌گفت چیکار کن نکن خانوادش خیلی دهاتی بی کلاس بودن اصلا بهم نمیومدیم ینی پیر شده بودم حتی نامزدی کردیم حالم بد بود میگفتم پشیمونم بدردم نمیخوره خانوادش دیدم از اینا میتپن سرت دخالت هم میکنن می‌گفت بابات جهیزیه کامل بخره چی بخره زمین بده چیکار کنه کار هم نمی‌کرد اسنپ نمیشه کار تو تهران سخته اگه میخواست کاری میکرد بخاطر من دوست داشتن خالی بدرد نمیخوره خلاصه بعد نامزدی هم شبا خوابم نمی‌برد دیونه شده بودم از دستش وابسته شدید بودم من هیچ وقت نمیبخشمش کاری کرد افسرده شم وسواس فکری بگیرم عاشقش شم هیچ وقت تو زندگی خوشبخت نشه چطور تونست سریع بعد من با دوماه زن بگیره ازدواج کنه چطور میتونن اینا من هنوز فراموش نکردم روزا سخت میگذره واسم... با اینکه بدرد هم نمیخوردیم چیکار کنم دلتنگ میشم... الان زن گرفته زنش گفته از اول عاشق این بوده همش آویزونشه استوری می‌زاره گفته بخاطر این خودم میکشم موندم واقعا چطور اینو دوست داره الان چطور دستشو میگیره چه حوصله ای داره عشق زمونه فیک شده فقط می‌خوام بگم دخترا بیچاره این وسط تباه میشن حس عذاب وجدان میگیرن پسرا عین خیالشون نی عشق کجا بود تروخدا عشق دخترا بیشتره چرا من یکی بهم محبت کنه باز دوسش ندارم ولی اون هی بیاد بهش محبت کنه دوست داره روز عروسیش هی دستشو میگیره موقع نامزدی هم اینجوری بود ولی تنهایی نرقصید شوهرش اون وقت من تروخدا دعا کنید واسم فراموش کنم زن گرفت طرف تموم شد رف ک چی تو ذهن من هنوز درگیر گذشتم بسه دیگه خستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طولانی بود اما یکی میگفت فکر کن مرده یکسال براش گریه کن تا تمام بشه

کجا تموم میشه لنتی خدا لعنتش کنه کاش میمرد اینقدر تو فکرش نبودم کاش هی زن نمی‌گرفت خبر مرگش چوب خدا صدا ندارع اینقدر اذیتم کرد بلایی سرش میاد ایشالا

الان ناراحتی از اینکه باهات خوب رفتار نمی کرد یا اینکه با اون بهتر از تو رفتار می کنه

نمیدونم کلا دلشوره دارم حس دلتنگی وقتی رابطه ای هم کات میشه متاسفانه خوبی های طرف میاد جلو چشات 

کجا تموم میشه لنتی خدا لعنتش کنه کاش میمرد اینقدر تو فکرش نبودم کاش هی زن نمی‌گرفت خبر مرگش چوب خدا ...

شما فکر کن مرده  برو بالا سر یک قبری گریه کن چون وابسته بودی شما عاشق نبودی ان هم یک احمقی بوده و بیشعور انشااله یک عشق واقعی میاد تو زندگیت و مفهوم دوست داشتن را میفهمی متاسفانه نصف رفتارهای ما بخاطر عدم اعتماد بنفسه و نداشتن عزت نفس اگه بار اول که میگفتی گوه خوردم پیش خودت میگفتی مگه این چه سگیه من به غلط خوردن بیفتم من خیلی باارزشم و مثل سگ اززندگیت پرتش میکردی و محلش نمیدادی منتت رامیکشید بعدم الان این همه اسیب روحی نمیدیدی

الانم به خودت این را بگو روح و روانت خیلی مهم ترازاین حرفاس چندسال دیگه بزرگتر شدی میگی چرا من عصبی شدم به خودم و روح و جسمم بخاطراین ادم عذاب دادم 

جملاتم را بادقت بخون تو خیلی عزیز و باارزش تری این ادم اصلا هم سطح تو نبوده تو خیلی باارزش هستی و شاید خدا خاسته که تو جدابشی و نجاتت بده 

شما فکر کن مرده برو بالا سر یک قبری گریه کن چون وابسته بودی شما عاشق نبودی ان هم یک احمقی بوده و بی ...

اره خدا دوسم داشته ایشالا عزیزم حرفات خوب بود متاسفانه الان خوب باشم صبح دوباره همینه وضع خستم بخدا کاش هیچ وقت عاشق نمی‌شدم کاش هیچ وقت نمیدیدمش لعنتی تروخدا چیکار کنم کامل از ذهنم بره خستم یکی حرف میزنه فکرم مشغوله حواسم پرته همش 😭😭😭😭😭