2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 42858 بازدید | 903 پست

من پسربزرگم ۵ ماهش بود پدرشوهرم رودست میگرفتش میبردش بیرون من میگفتم بابا هنوز کوچولو میگفت نه هی شعر تیش تیش واسش میخوند جیش میکرد میوردش پسرم ۹ماهش که شد من هروقت پوشاک باز میکردم خشک خشکه میبردمش تولگن مخصوصی که پدرشوهرم واسش اورده بود اونجا جیش میکرد پسرم ماشالله یکسالگی از پوشاک کامل گرفتم حتی مهمونی وسفر هروقت جیش داشت میپیچید ب خودش متوجه میشدم دیگه تایم جیشش هم دستم اومده بود دوسالگیش دیگه خودش میرفت جیش میکرد 

مجردم هنوز تجربه شوهرداری وبچه داری نکردم تاحالا

ولی من جات باشم یهویی ازپوشک نمیگیرمش

با پوشک عادتش بده ب دستشویی رفتن تا زمانی ک دیگه پوشکش کثیف نکنه خودش بخواد بره دستشویی اون موقع از پوشک بگیریش

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پوووف پس من چکار کنم از جیش گرفتمش شش ماهه دارم اموزش میدم  سه ساله اس ، این بچه منو مسخره داره و تو چشمام نگاه میکنه یه جوری خوشحاله و ذوق میکنه و برق داره چشاش که نمیتونم چیزی بهش بگم و جیش میکنه تو شلوارش و الفرار !!! خب چکار کنم   تازه امشب نفهمیدم ، رفته تو اتاقش شلوارشو کشیده پایین و ... کرده و بعد اومده دست منو گرفته میکشه که بیا ، رفتم میبینم اشاره میکنه ببین .. خو نمیفهمه

عزیزم من بخاطر تایپکی که زدی رفتم و کل تاپیک هات رو دیدم انگار داستان زندگی مادر بنده جلوی چشمام امد شما الان سنت کمه و میفهمی هیچی مهم تر از خودت نیست فقط می خوام بگم طلاق بگیر و خودتو نجات بده این شوهرت انسان نیست حیوانه  دیگه بفهم منظورم چیه چه بچتو داد چه نداد خودتو نجات بده یروزی اینو درک می کنی که دیره خیلی دیر.‌‌...

گوه خوردم غلط اضافی کردم 😭 قبل بچه دار شدن اینطور نبود بعد بچه دار شدن اینطور شد 😭

می‌گذره این روزا

من سه تا بچه دارم یکی شیرخواره دو تای دیگه کمی بزرگتر...

به روزی فکر کن که صبح بیدارش می‌کنی بره مدرسه

به روزی فکر کن که اولین بار می‌نویسه مامان دوستت دارم

اگر میدونی الان آمادگی اش رو نداره مجدد پوشکش کن دو هفته دیگه امتحان کن

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

چقدر عجله دارین فقط یهروزه ،بچه هام سه تاشم تا یک سال جیش کردن خونه ،نگفتن ،چند تا از موهام سفید شد ،دو تا قرص میخوردم میموندم دسشویی چند ساعت ،دوقلو رو از پوشک بگیرم

بنظرم سخترین مرحله بچه داریه

عزیز جان به نجسی فکر نکن فقط تمیز کن این دوران میگذره به اعصابت مسلط باش سعی کن وقتهایی که شوهرت نیست با بچت کار کنی اگر هم می بینی فعلا آمادگی نداره بچه از چند ماه بعد شروع کن با شوهرت وقتی آرومه صحبت کن برید مشاوره

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
من رفتم یه سر به تاپیکات زدم ای کاش همون سال ۹۹ جدا میشدی اشتی کردی اومدی زودم حامله شدی رو چ حسابی ...

خیلی پشیمونم کاش تموم میکردم

با حرفاش خرم کرد خاک بر سرم 😭

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بچه که یهویی نمیتونه جیشش و بگه باید از خیلی وقت پیش اقدام میکردی و یادش میدادی من دخترم دونیم سالشه از یک سالگیش با اینکه پوشکش میکردم ولی یادش هم میدادم جیش کردن و الان هم خدارو شکر اصلا پوشکش نمیکنم 

از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست