2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اولا که اینو به کسایی گفتم که داشتن همش ایراد میگرفتن. دوما به شما هیچ ربطی نداره و من واقعا متاسفم ...

من تاپیک کی رو رفتم خوندم؟من گفتم پست یعنی نظرات این تاپیکتون که خوندم مگه بیکارم برم تاپیک های شما رو بخونم

✒️

اونش دیگه به منو و اطلاعاتی که میخوام داشته باشم مربوطه نه آدمایی ک سرشون روی گردن خودشون نیست🤍

وقتی انتقاد پذیر نیستی 

سرتو جایی نکن خو 🤣🤣🤣

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱
وقتی انتقاد پذیر نیستی سرتو جایی نکن خو 🤣🤣🤣

اصن پیاممو خوندی درست یا اینم مثل نظراتت اشتباه دیدی و بیان کردی؟

من سرجامم ولی خب من سرمو جاهای عمومی نمیبرم😔

خب کسی که توی تاپیک نظرات اسی و کاربر ها رو میخونه اشتباهه؟!!!!!!!

اشتباه نیست ولی کسی که قضاوت میکنه کارش اشتباهه.

من این شخص رو چندین ساله میشناسم و خیلی دوسش دارم و باهاش ارتباط هم داشتم همیشه از راه دور.

و عکسشو گذاشتم چون از نظرم خیلی زیبا بود و یه سریا ریختن با علامت خنده که وااای چه ترسناکه کجاش خوشگله همه جاش عمله نظرتو راجب معیار زیبایی عوض کن.

و این واقعا ناراحت کنندست.

اشتباه نیست ولی کسی که قضاوت میکنه کارش اشتباهه.من این شخص رو چندین ساله میشناسم و خیلی دوسش دارم و ...

قضاوت؟!فازت چیه؟!از نی نی سایت فقط جمله ی قضاوت نکن رو بعضی ها یاد گرفتن

وقتی نظر میپرسی باید منتظر شنیدن همه چی باشی

از این به بعد تاپیک زدی بگو تایید نظرمو میخوام بیاید توی تاپیکم😐😐

✒️