2777
2789
عنوان

این طبیعیه که نمیتونم دوسش داشته باشم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 50 پست
صد درصد ...پسر مردم و از خودت نرون اگه خوبه خوب باش...حتما لازم نیست که عاشقش باشی...یه مثل ترکی دار ...

باهاش خوب برخورد میکنم

ولی عذاب وجدان دارم ک زیاد دوسش ندارم

ی مدت بگذره ببینم حسم چطور میشه🥲

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ملیکا اینوبدون..زیاد به احساست بها نده اگه مورد اعتماده..اگه خدا شناسه...اگه اخلاقش خوبه...اگه احترام به همسر تو ذاتشه... اگه پول حلال درمیاره...اگه خانوادتون خوبه پس بسم الله ...آدم تو این دوروز زندگی مگه چی میخواد آخه فقط آرامش

ملیکا به این فکر کن اگر تو زندگیت نباشه چه حسی داری، اگر ناراحت میشی که نداشته باشیش پس قطعا دوسش داری، این حس و حالا تو این دوران طبیعیه قشنگم.

ولی سخت ترین جای زندگی اونجاست که آدم دلش واسه خودش تنگ میشه و گریه میکنه...‌‌《من هرگز دوباره من نخواهم شد و این غم انگیزترین دلتنگی دنیاست》

نمیدونم چرا یاد استخاره هایی ک کردی و بد اومد افتادم

ملیکا دیگه اونقدر باهاش خوب نباش سر سنگین باش

تو فقط داری خودتو مقصر میکنی اگه رابطه ای تموم شده تو ی طرف قضیه بودی اون نفری هم ک اصلا تلاش نکرده برای ادامه رابطه ی طرف قضیه پس همه تقصیرا گردن تو نیست 

تو گفتی تموم اونم گفت باشه؟ ب همین راحتی

ب این فک کن پس فردا ازدواج کردی ی چیزی رو اون خواست تو نخواستی اقا ول کنه قهر کنه اصلا درست نیست

همه دخترا خواستگار دارن اینکه تو ی خواستگار راه دادی و اقا بهش بر خورده منطقی نیست 

نمیدونم چطور رفتار کرده ک تو انقد سرش قسم میخوری ولی با تاپیکایی ک جدیدا زدی و من خوندم اصلا دیگه ب چشمم اون پسر خوب نیومد

ب قول یکی نوشته بود مرد سالاره دقیقا همینه من خودم با کسی زندگی میکنم ک از اول نگفت سر کار نرو اما موقعی که من میخواستم نتیجه زحمات و تلاش هامو ببینم گفت نمیخوام بری سر کار

اگه قرار ب دعوا هست اصلا از هیچی نترس قشنگ باهاش صحبت کن بگو من ادمی نیستم ک نخوام برم سر کار شاید دلم بخواد برم اونش ب خودم مربوطه 

تربیت بچمم اول ب مادرش مربوطه

کسی هم ک ول کرده رفته و برای رابطه تلاشی نکرده تو بودی همه تقصیرا گردن من نیست 

تو هزار سر و گردن ازش سر تری دختر مثل تو مطمئن باش دیگت براش پیدا نمیشه 

اصلا ندیدم ک اونقدر ک از خودش تعریف میکنه از تو تعریف کنه

بخدا این چیزا توی زندگی مشترک خیلیییی مهمه

سر سری ازش رد نشو

قشنگ بهش فک کن

ب احساسات و حسی هم که داری اعتماد کن

ب نشانه ها و اتفاقایی ک می افته دقت کن و اینو بدون هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمی افته

ملیکا اینوبدون..زیاد به احساست بها نده اگه مورد اعتماده..اگه خدا شناسه...اگه اخلاقش خوبه...اگه احترا ...

همه این خصوصیات رو داره🥲

توکل به خدا

اره طبیعیه…نظر شخصیِ من اینه که فاصله خیلی چیزارو خراب میکنه :)))شاید عاشقش نیستی..شاید عاشقش بشی..ن ...

همینکار میکنم🥲 ب نظرم فعلا زوده دوباره عاشقش شم

ملیکا به این فکر کن اگر تو زندگیت نباشه چه حسی داری، اگر ناراحت میشی که نداشته باشیش پس قطعا دوسش دا ...

اصلا حتی نمیتونم تصوز کنم اگر نباشه چ حسی دارم😅

اصلا حتی نمیتونم تصوز کنم اگر نباشه چ حسی دارم😅

خسته نباشی دختر😁😁🤦‍♀️🤦‍♀️ به خودت زمان بده عزیزم

ولی سخت ترین جای زندگی اونجاست که آدم دلش واسه خودش تنگ میشه و گریه میکنه...‌‌《من هرگز دوباره من نخواهم شد و این غم انگیزترین دلتنگی دنیاست》

نمیدونم چرا یاد استخاره هایی ک کردی و بد اومد افتادمملیکا دیگه اونقدر باهاش خوب نباش سر سنگین باشتو ...

چقدر نیاز داشتم ب شنیدن این حرفا🥲

واقعا من اونقدرها هم مقصر نبودم

باید اون موقع یکم تلاش میکرد برگردم...

چرا ترس از دست دادنمو نداشت🤦🏻‍♀️نمیترسید ازدواج کنم...

الانم همش میگم شابد مجبور شده  برگرده بهم🤦🏻‍♀️ی حس اضافه بودنی دارمممم

خودمم قبول دارم دیگه اون آدم قبلی نیست

امشبمم ی رفتار بدی ازش دیدم الان اومدم سایت تاپیک بزنم

🥲💔