2777
2789
عنوان

دوستای گلم هر کسی مایل باشه میتونم مشاوره ی رایگان براش انجام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 52 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۹سالمه،قدم۱۷۲ وزنمم ۷۲.۷۳

شما هم استرس و اضطراب دارید، ذهنتون درگیره، معدتون به شدت سرده، و همچنین سردی تو کل بدنتون دیده میشه، معدتون درست کار نمیکنه و این باعث میشه املاح و ویتامین ها جذب بدن نشن، سردی رحم 

شما هم استرس و اضطراب دارید، ذهنتون درگیره، معدتون به شدت سرده، و همچنین سردی تو کل بدنتون دیده میشه ...

واییییییی چقدرررر درست گفتید برگامممممم

دقیقا بخاطر کنکور استرس و اضطراب شدید دارم و ذهنم درگیره

از هفته قبل حالت تهوع شدید دارم و بخاطر معدم کلا درگیر دکتر همیشم چیزای سرد ک میخورم بدتر میشم

واسه معدم راهکار ندارید خیلی اذیتم میکنه دارو هم خوردم بهتر نشدم(:

۱۳ سالشه

عزیزم چون کوچیکه من فقط میتونم بهت پیشنهاد بدم که گرمش کنین با حوله، یا نمک رو داخل دستمال گرم کنین و روی گوشش بزارین، و نهایتا یک الی دو قطره روغن زیتون رو گرم کنین و داخل گوشش بریزیم.

واییییییی چقدرررر درست گفتید برگاممممممدقیقا بخاطر کنکور استرس و اضطراب شدید دارم و ذهنم درگیرهاز هف ...

عزیزم، بله تشخیص من اعتبار منه، متاسفانه داروهای شیمیایی درمان نیستن و به عنوان مسکن عمل میکنن . مثل این میمونه که آتیش معده رو خاموش می‌کنه و فردا دوباره از نو، ما با داروهای گیاهی درمان می‌کنیم تمام بیماری ها رو