2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماشین لباسشویی اسنوا خوبه بخرم ؟

من تاپیک زدم راجع بهش گفتن پاکشوما ... من دوو خریدم امروز دیگ الماسی نه کیلویی

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
من تا حالا از محصولاتش استفاده نکردم ...میگن بهترین برند ایرانی که جواب پس داده اسنواس

آره منم نخریدم ولی می‌شنوم میگن خوبه

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من تاپیک زدم راجع بهش گفتن پاکشوما ... من دوو خریدم امروز دیگ الماسی نه کیلویی

آره مامانم پاکشوما داره خیلی خوبه 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسنوا یخچالش اصلا صدا نداره مامانم اینا دارن عالیه

قفسه هاش محکمه؟ چون یه برند ایرانی دیگه به اسم نیکسان رو نظریاتش رو میخوندم اکثریت میگفتن استحکام نداره قفسه هاش و نمیتونن قابلمه ی سنگین بزارن مثلا

قفسه هاش محکمه؟ چون یه برند ایرانی دیگه به اسم نیکسان رو نظریاتش رو میخوندم اکثریت میگفتن استحکام ند ...

اره خیلی فوق العادست واقعا راضی هستن

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
آره مامانم پاکشوما داره خیلی خوبه

اره میگن خوبع .. من میخاستم ال جی بخرم همشون منتاژ چین و مصر بودن بعدم مشخص نبود که اصله یا نه و اینکه فروشنده گفت از در که بردی بیرون دیگه ربطی به من نداره هیچ چیزش