2777
2789

نمیتونم قبول کنم توضیح میخوام

ن سنم بالاس 

ن ازدواجم فامیلی 

ن هیچ مشکلی

آن تی هم نرمالترینه

دارم دیوونه میشم

چرا باید قبول کنممم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس عزیزم باید بر حسب ببخشیدابرحسب چ کوفتی باشه

گلم یکیو دیدم فقط ۲۲ سالش بود ولی آزمایشش مشکل داد،اینا یه سری تحلیل های آماری هستن که با توجه به شرایط مادر و جنین و..انجام میشه و جواب صدرصد قطعی نیست،احتماله

پس عزیزم باید بر حسب ببخشیدابرحسب چ کوفتی باشه

نمی دونم ولی اگه اینجوری بود که میگفتن هرکی سنش کمه و ... ازمایش نده

بری ازمایشگاه که چیزی گردن نمیگیره کلا

فقط اعصابت خورد میشه

گلم یکیو دیدم فقط ۲۲ سالش بود ولی آزمایشش مشکل داد،اینا یه سری تحلیل های آماری هستن که با توجه به شر ...

آها میگی بر اساس  مادر و جنین

پس چرا اونای ک سنشون زیاده ازدواج شونم فامیلی گاها شده بدون ریسک

اونوقت کنه بدبخت پر خطور😭😭

آها میگی بر اساس مادر و جنینپس چرا اونای ک سنشون زیاده ازدواج شونم فامیلی گاها شده بدون ریسکاونوقت ...

گلم میگم که یه تحلیل آماریه و جواب احتماله،قطعی نیست که انقد نگرانی،شما یه آزمایش خون میدی و مطمئن باش جواب سالمه،عدد ان تی خیلی خوبه

نمی دونم ولی اگه اینجوری بود که میگفتن هرکی سنش کمه و ... ازمایش ندهبری ازمایشگاه که چیزی گردن نمیگی ...

میدونی چیه همینی ک میگی هرمی سنش کمه آزمایش نده اتفاقا بعضی دکترا همینو تایید میکنن یا میگن برحساب آن تی اصلا غربالگری میگن۷۰درصده جواب درستش حتی اونای ک بدون ریسکن 

چون باید پول چپاول کنن از مردم برا همه چ با شرایط چ بدون شرایط این ریسکو میزنن

هزینش ب دررک 

استرسش چی میشه

چرا نباید گردن بگیرن مگ اونا آزمایشو نمیگیرند و تحویل مردم میدن 😣😣😣

آها میگی بر اساس مادر و جنینپس چرا اونای ک سنشون زیاده ازدواج شونم فامیلی گاها شده بدون ریسکاونوقت ...

من هم سنم بالا بود هم یک چیز توخونم بالا بود همینطور ریسکمو بالا زدن

یک به هشت

سندرم داون 

رفتم امینوسنتز شدم اصلا سخت نبود

خداراشکر سالم بود 

منم سونوم گفت سالمی اما ازمایش مشکوک دراومد اونم ریسک خیلی بالا

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

گلم میگم که یه تحلیل آماریه و جواب احتماله،قطعی نیست که انقد نگرانی،شما یه آزمایش خون میدی و مطمئن ب ...

میدونی از وی می‌سوزم از اینک میگن سلفری نده آمینو بده چون ریسکت بالاس چون. شرایطشو نداری چرا همچین ریسکی زده

باید علتشو پیدا کنی

ی نمونش دکترم اینو گفت

آخه یکی نیست بگه

وقتی همه چیم نرماله چرا باید دنبالم چرایی چیزی ک ندارم باشم

من هم سنم بالا بود هم یک چیز توخونم بالا بود همینطور ریسکمو بالا زدنیک به هشتسندرم داون رفتم امینوسن ...

خب عزیزم

اینک مثلا سنم بالا باشه یا ازدواجم فامیلی میگم آره برحسب اینا ریسک خورده تو برگه ازمایشم

دنبال چرایی نیستم

ن اینک ب یکی نشون میدم آزمایشو میگه واقعا عجیبه فلانه ترس میاد ب جونم 😓

برای اینکه یک ازمایش دیگه بگیرن وپول بگیرن شمااگه ان تی ۱ونیم بیشتر نیست سونو هم نرمال بوده نرو ازما ...

مگ میتونم ن راه پس ن راه پیش

استرسی ک میندازه تو جون ملت