2777
2789
عنوان

کوکوی پیازچه پردردسر

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 93 پست
می‌دونی چیه ... من زن داداشم الحمدلله اصلا اهل احترام نیست رو ب روی مامانم میگه کاش مادر شوهر نداشتم ...

کلاااا قانون دنیا همینه خداشاهده هرچقد سلیطه تر و دهن دریده تر باشی چنااااانننن عزت و احترامتو میگیرن ک باور نکردنیه هرچقد مظلوم تر باشی میزنن تو سرت ک هوا بری 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالابرا ما برعکسه🥲😂 یطوری با من رفتار میکنن انگار دشمن خونیشونم ماه دیگه جشن عقدمونه برا کادو پدرش ...

واییی..

من خیلی از دعوا میترسم🥲💔

سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰

چیکار می‌کنی یعنی بخدا من اصلا جلوشون زیاد صحبت نمیکنم هیچی نمیگم کاری نمیکنم که گیر ندن بهم ولی دوب ...

اول از همه یه چیزی گفتن یا قبلا میگفتن یا مثل خودشون با خنده جواب میدم یا هیچی نمیگم و حرف به شوهرم نمیرسه که اون بخواد جواب بده 

این کار وجهه خوبی نداره دعوا و دعوا کشی میشه 

ذات اونا اینه که تیکه بپرونن 

الان بعد چند سال خودشون میگن چقدر تو دنده پهنی و رچی بهت میگیم ناراحت نمیشی و قهر کنی و شوهرت بفرستی دعوا و منو پذیرفتن و قبولم دارن و احترام میزارن بهم برعکس جاریم

اون تند جواب میده یا شوهرش میفرسته جلو برای همین تا ببینش ناخوداگاه میخوان بهم دیگه بپرن😂😂

دوما اصلا کاری نمیکنم که اونا بخوان حرفی بزنن دیگه اخلاقیاتشون شناختم مثل خودشون میشم و حرف میزنم درصورتیکه خط فکری و زندگی من کاملامتفاوته ولی جلو اونا میگم اره و شما درست میگید.  ولی کار خودم مییکنم

اونا هم دیگه فهمیدن 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
کلاااا قانون دنیا همینه خداشاهده هرچقد سلیطه تر و دهن دریده تر باشی چنااااانننن عزت و احترامتو میگیر ...

ن مامان من خودش با همه خوبه .... 

انقد با دوماداش خوبه دوماد بزرگمون پاش خرد شد مامانش از خونه انداختنش بیرون با پای خورد . ما خبر نداشتیم وقتی خبر شدیم ۶ ماه خونه ما بودن دیگه کنار ما خونه گرفتن ب بابام می گفت دیگه نمی خوام برم اصلا پیش خانوادم ب زور مامان و بابام می‌ره بهشون سر میزنع ... 

کلاااا قانون دنیا همینه خداشاهده هرچقد سلیطه تر و دهن دریده تر باشی چنااااانننن عزت و احترامتو میگیر ...

البته این حرفتون رو قبول دارم آدم باید زبون داشته باشه از پس خودش بر بیاد 

دقیقا من مظلومم سوارم شدن

منم عادت ندارم که جواب بزرگترو بدم یا خشم خودمو یهو نشون بدم تازه هععروس بودم مادرشوهرم خودش تو خونه میخابید ک افتاب بهش نخوره منو بزور میفرستادن کار کشاورزی و برمیگشتم اخم و تخم و تیکه کنایه و هزززااااررر جور زخم زبون و اذیت کردن ک دیگ الان کلا قطعع رابطه کردم راحتم ولی جاریم زبونش سه متره مادرشو۶رم جلوش عیییین موش سرشو میندازه پایین جرعت نداره بگه بالاچشت ابروعه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

اول از همه یه چیزی گفتن یا قبلا میگفتن یا مثل خودشون با خنده جواب میدم یا هیچی نمیگم و حرف به شوهرم ...

من خودم اصلا و ابدا دهنم و باز نمیکنم بهشون بگم تو 

خود شوهرم اگه اونجا باشه کلا جوابشونو یطوری میده اونا میگن دختره پسرمونو جادو کرده(از روز اول قرارمون همین بود،من هیچی نگم خودش بجای من جواب بده) 

اصلا بااینکه خیلی شر و شیطون و پر حرفم 

تو تنهایی از سرو کول‌شوهرم بالا میرم انقد شیطنت میکنم ولی جلوی اونا یه کلمه حرف نمی‌زنم ،تاازم سوال نپرسن چیزی نمیگم 

جز سر سفره و جمعای خانوادگی زیاد طرف شوهرم نمیرم که دهنشون باز نشه 

با وجود همه اینا بازم یچیزی پیدا میکنن منو خون به جیگر. میکنن

البته این حرفتون رو قبول دارم آدم باید زبون داشته باشه از پس خودش بر بیاد

اره واقعا من سر احترام گزاشتن به خانواده شوهر بدترین ضربه های روحیمو خوردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نترس ازدواج کنی عادی میشه برات😂😂😂😂😂😂

وای ن من اصلا طاقت ندارم 🥹

توی خونه همیشه داداشم بهم نصیحت می‌کنه فردا می ری خونه شوهر نباید انقد مظلوم باشی زبل باش تا کسی نتونه چیزی بهت بگه 😑😑🤣