خواهش می کنم اونایی که میخوان مسخره کنن و تیکه و کنایه بزنن نیان
واقعا جواب میده این چله ؟ تجربه دارا لطفا بیایید
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
وای خوش به حالت چله حق شناس رو گرفتین ؟ خانم حبیب راده ارو میشناسین ؟ خواهر سید ابراهیم میخوام بدم ...
شنیدم اونو. اما من خودم گرفتم دنیا بهم تیره و تار و تنگ شده بود دستاویزی جز امام حسین(ع) نداشتم. واسه نائب هم مامانم اون چندروز پریودی رو نائبم شد
خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنید یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س) یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ن والا نمیشناسم . هزینش چقدره؟بیا باهم چله بگیریم ک باهم بخونیم و رعایت کنیم و نشکونیمش تنهایی یکم س ...
یک و نیم
من نایب صلواتی ام میشناسم ولی باید ما ام هفت روز بعدش یا قبلش نایب بشیم
میای باهم بگیریم ؟ بدین هفت روز رو هم نایب بخونه
قسمتت نبوده ازدواج بوده؟بقیه چیزها به تلاش ادمی ربط داره. یه سری چیزها مثل درمان بیماری ، ازدواج ، ف ...
باور کن نشده هزار بار تلاش کردم اصلا نمیشه
سلام علیک خواهرم خوشحالم چون دختراعتقادی مذهبی دیدم انشاالله که خیره هرچی سلاح شما باشه خدا انشاالله بهتون بده ولی پافشاری نکنید من یک روز زنی آنقدر راهت گولم زد اعتمادم من جلب کرد چون اعتقادی بودم باشناسنامه جعلی مرد قریبه رو جلو بچه خودمون آورده که بچه پسر سه بارخودکشی کرده آخر پافشاری عشق های که cjxc
باید چهار شنبه ها شرو کرد..کسی هم نباید خبر داشته باشه بجز خانواده ک اگ لازمه بگی.. آخه هنوز معلوم نیس ک شرو کنم یا ن گلم..
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
یک و نیم من نایب صلواتی ام میشناسم ولی باید ما ام هفت روز بعدش یا قبلش نایب بشیم میای باهم بگیریم ...
من نائب میدم مامانم فقط نمازشو بخونه زیارتشو خودم میخونم
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
شنیدم اونو. اما من خودم گرفتم دنیا بهم تیره و تار و تنگ شده بود دستاویزی جز امام حسین(ع) نداشتم. واس ...
مامانت فقط نمازشو میخوند
من نائب میدم مامانم فقط نمازشو بخونه زیارتشو خودم میخونم
اگه پافشاری کنم قطعی حاجت میگیرم ؟
بگم حتما بشه