2777
2789

در نبودشون میتونم به زندگیم ادامه بدم الان یه دو هفته ای نیستن تو خونه تنهام همه کارامو خودم انجام میدم خودم غذا درست میکنم خودم میرم دکتر خودم خریدا و کارارو انجام میدم واقعا حس خوبیه به کسی وابسته نباشی از اول خودمو همینجوری بار اوردم که به هیچکس دل نبندم حتی پدر و مادرم چون همه بالاخره یه روزی ترکت میکنن اول و اخر فقط خودت قراره برای خودت بمونی

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

آفرین 👍👍👍

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوله اجاره خونه ننیدب.از تگنظره غذا و مواد غذایی تامینی...معلومه که ادم محتاج نمیشه

چون فعلا دارم درس میخونم شرایط کار کردن ندارم ولی تا یه سال دیگه حتما سرکار میرم تا از نظر مالی هم مستقل شم

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

اگه پولم داشته باشی خیلی خوبه واقعا به هیشکی نیاز نیس

اره دقیقا فقط امید اون روز زندم ک یه روزی دستم تو جیب خودم باشه😢😢

خونه مال خودته؟هزینه های زندگی چطور؟

چه ربطی داشت منظورم اینه از نظر احساسی به کسی وابسته نیستم ک مثلا در نبودنشون افسرده و گوشه گیر شم نتونم کاری کنم 

و متی ک با ۲۹ سال سن شبا چک میکنم ببینم پتو با نفس کشیدنشون تکون میخوره یا ن🙃

جدا🥺