2777
2789
عنوان

دعانویس

96 بازدید | 23 پست

بچه هامن توزندگی خیلی به بن بست خوردم وواقعادیگه خسته شدم حالادوستم بهم گفته بروپیش فلان دعانویس کارش خوبه ولی من خیلی شک دارم تاحالاسراغ اینکارانرفتم ومیترسم ولی ازطرفیم خیلی بهش فک میکنم

کسی تجربه داره؟به نظرتون برم؟

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دربه در دنبالشم..🥲من طلسم سنگین دارم.طرف مطمئنه کارش خوبه؟

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
من دربه در دنبالشم..🥲من طلسم سنگین دارم.طرف مطمئنه کارش خوبه؟

والاگفت چندموردرفتن مشکلشون حل شد نمیدونم دیگه

والاگفت چندموردرفتن مشکلشون حل شد نمیدونم دیگه

میشه شمارش بدی من 

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
شمارشوندارم گفت اگه خواستی بگوحضوری ببرمت

🥲🥲ازش میپرسی اگر شماره ای داره به من بدی؟

من واقعا دیگه به مردن فکر میکنم😔

شماتجربشوداری؟؟میترسم چیزای بدواردزندگیم بشه

من نرفتم پیش دعانویس فقط به این چیزا علاقه دارم

نه اجی تا جایی که میدونم طلسم سیاه کارما داره مثل جدا کردن دو شخص و افکار پلید

🥲🥲ازش میپرسی اگر شماره ای داره به من بدی؟من واقعا دیگه به مردن فکر میکنم😔

باشه اگه داشت برات میفرستم ولی من خودم خیلی ته دلم شک دارم نمیدونم چیکارکنم ازطرفیم حس میکنم نیازدارم به اینکار

من نرفتم پیش دعانویس فقط به این چیزا علاقه دارمنه اجی تا جایی که میدونم طلسم سیاه کارما داره مثل جدا ...

نه من دنبال چیزپلیدنیستم فقط میخاستم یه دعای محبت براخودم وشوهرم بنویسه ولی میگم نکنه بدتربشه

باشه اگه داشت برات میفرستم ولی من خودم خیلی ته دلم شک دارم نمیدونم چیکارکنم ازطرفیم حس میکنم نیازدار ...

بهت درخواست میدم اگر داد اونجا بده🥲

ویچیزی خواهرانه بهت بگم اگر مشکلت حاد نیست و تالا پیش دعا نویس نرفتی یا اینک مطمئنی دشمنی کسی نداری برات دعا گرفته باشه پیشش دعانویس نرو🥲

منو میبینی؟تواین سن ذلیل شدم بخاطر اینک خالم نزدیکترین فرد بهمون برا من طلسم گرفته وخودشم اعتراف کرد🥲اینو گفتم بدونی ممکنه از خودی هم بخوری🥲

نه من دنبال چیزپلیدنیستم فقط میخاستم یه دعای محبت براخودم وشوهرم بنویسه ولی میگم نکنه بدتربشه

دعتی محبت ایراد نداره  بگیر ولی دور دعای شیطانی مثل طلسم اینا نرو که زندگی به کامت تلخ میشه😔

محبتی که با دعا و طلسم بیاد همون بهتره که نیاد اجی👍🏻

الکی پول حروم نکن