2777
2789

بجای این کرم‌های شیمیایی فقط این رو قبول دارم .خداییش امتحان کنید و روتین همیشگی بشه

خودم ۳۸ سالمه  پوست صورتم مثل ۲۰ ساله هاست😄🙃

همیشه استفاده میکنم و پوستم عالیه هیچکی باورش نمیشه

ماسک  دنبه گوسفند!!!!  ...

به اینصورت استفاده بشه دنبه رو تکه های کوچک کنی بذاری فریزر ... بعد ک سفت شد  رنده ریز کن ....

صورتت رو بشور با آب گرم قشنگ و بعدش که هنوز کمی مرطوبه دنبه رو با کمی گلاب قاطی کن  بمالید به پوست به همه جا روی ابرو پلک زیر چشم هممممه جا.

و بعد حسسسابی ماساژ بده یک ربع الی ۲۰ دقیقه  ...  

آب خیار  هم عالیه اگر اماده کنی و برای مرطوب کردن پوست اون رو بزنی  یا گلاب جفتش خوبه👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻.  

بعد یه مشما فریزر نو رو کامل باز کن و رد بینی و چشم رو قیچی کن و بذار روی صورت مثلا موقع خواب بعدازظهر یا شب موقع خواب ....بااااااید  چند ساعت حتما بمونه اینشکلی 👌🏻

بعد از یک هفته مرتب ک اینکارو انجام بدی بازشدن چین و چروک ها رو میبینی  عاااالیه

من خودم هرموقع از حمام میام یا صورتم رو میشورم یک مقدار دنبه و گلاب قاطی میکنم سریع میزنم یذره می مونه بعد با دستمال آروم خشک میکنم ک چربی زیادیش گرفته بشه و روش آرایشم رو میکنم

بو هم نداره به اون صورت والا🙊💋

توصیه ی بعدی بجای کرم پودر، فقط  از ضدآفتاب رنگی حتی موقع آرایش استفاده کنید 👍 من شاید بگم ۲۰ ساله ک دارم اینکارو میکنم

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

اره منم از بزرگترها شنیدم عالیه

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لایک کنی

ستاره ی کوچکی در واژه ای بگذار و به آسمانم روانه کن بسیار تاریکم.⭐✨️🤍اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیشه❌️😐😐😐واقعا نمیفهمم توی نینی سایت چیکارمیکنن😐😒😒