یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اخ گفتی…مخصوصا وقتی خانواده پسر هیچچچچچکدوم از وظایفشونو انجام ندن و کامل خودشونو کنار بکشنصفر تا صد ...
خانواده واقعا میتونه کمک کننده باشه میتونه نابودت کنه ، از من هرچی داشت از فردای عقد ازش گرفتن با هر ترفندی که فکر کنی! هیچی نتونستیم بخریم نه جشنی نه طلایی ...! هنوز که هنوز از اجاره خونه تا خورد و خوراک رو میگیرن!
شوهرت باید جلوشون وایسهبه ما حتی کادو عقد و عروسی ندادن.. یعنی حتی عین یه مهمون هم رفتار نکردن ک کاد ...
آی خواهر دیگه سه ساله همینه ، مجرد بود با خانواده زندگی میکرد حقوقش مال اونا بود دیگه عادت کردن ، چی بگم ، انگار دیگه مثل قدیما نیست خانواده ها کمک کنن به بچه هاشون
خواهر من خونه بابامم نتونستیم از پس زندگی دوتا خانواده بربیایم اونا هم اولویتن موقتا چند ماهه برگشتی ...
ای وای این که دیگه ازدواج نیست😳 خانوادت چیزی به شوهرت نمیگن؟ جلوش وایسید جمع کنه خودشو ! یعنی چی که خرج خانوادشو میده، وقتی نمیتونه پس چرا زن گرفت اخه🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
ای وای این که دیگه ازدواج نیست😳 خانوادت چیزی به شوهرت نمیگن؟ جلوش وایسید جمع کنه خودشو ! یعنی چی که ...
اولش که اصلا نمیزاشتن ازدواج کنه ۳۸ سالگی ازدواج کرد بعدش هم ۲ سال عقد بودیم هر داستانی درآوردن که همش خالی باشه اگه تعریف کنم برات یه کتاب میشه ! خلاصه من خریت کردم و کوتاه اومدم عقد طولانی شد تا اینکه رفتیم یه جای کوچیک فقط چندماه تونستیم زندگی کنیم مادرشوهرم یه خونه سه خوابه اجاره کرده تو یه جای خوب همش مهمونی و دورهمی ... تا اینکه شوهرم فقط گفت یکم کمتر خرج کنین دیگه پولم نمیرسه همه باهاش قهر کردن انگار دشمن خونیش هست ولی در ظاهر همش قربون صدقه ات میرن
ای وای این که دیگه ازدواج نیست😳 خانوادت چیزی به شوهرت نمیگن؟ جلوش وایسید جمع کنه خودشو ! یعنی چی که ...
خانواده منم فقط سکوت کردن میگن ایشالا درست میشه ، می بینم شوهرم چجوری داره جون میکنه و هر روز که باهم حرف میزنیم آرزو میکنه زودتر این وضعیت تموم شه التماس دعا خواهر
خانواده منم فقط سکوت کردن میگن ایشالا درست میشه ، می بینم شوهرم چجوری داره جون میکنه و هر روز که باه ...
وای عزیزم چقدر سخت..! انشاالله شرایطتون درست بشه
ولی از من میشنوی علاج این درد فقط دست شوهرته، شوهرت باید یه جا پایان بده به این قضیه..جوری که شما میگی خانواده شوهرت نیازمند نیستن! پس شوهرت باید زندگی مشترکش رو اولویت بذاره..حتی اگر به قیمت قطع ارتباط با خانواده خودش باشه..
وای عزیزم چقدر سخت..! انشاالله شرایطتون درست بشهولی از من میشنوی علاج این درد فقط دست شوهرته، شوهرت ...
فقط خدا باید کمک کنه ایشون یکم سربراه بشه ، پدرشوهرم که دیگه کار نمیکنه خونشونو فروختن خرج کردن ، یه برادرشوهر کوچیک دارم که هنوز دانشگاه میره شوهرم امیدواره ایشون که شاغل شد کمک کنه ، منم به هر دری میزنم بتونم کاری کنم