2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

177 بازدید | 26 پست

خانمایی که شوهر خسیس دارید بیایدیکم باهم باشیم ...

ادم بعضی وقتا از دستشون دلش میگیره واقعا ،روش هم نمیشه به کسی بگه دردش چیه، باز خوبه این دنیای مجازی هست

بیاید بگید چه سیاستهایی تا حالا پیاده کردید که یکم جواب داده باشه، یا اگر هم راهکار نداریم حداقل باهم دردودل کنیم که حس نکنیم فقط خودمون تو دنیا انقد بدشانسیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من شوهر ندارم ولی اگر داشتم و اینجوری بود جدا میشدم اگر شرایط نداشتم میرفتم دادگاه نفقه میگرفتم اگر اینم نمیشد از راه زشت و ناپسند از کارتش انتقال میدادم همش 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

میدونم اکثرا میگن درمان نداره، اما بالاخره همون حد کم هم اگر بدونیم چه کار کنیم برامون خوبه

عزیزم اول بگو وضع زندگیتون چطوره شغل شوهرت چیه خونه دارین ماشین دارین یا نه از چ چیزی خسیسی میکنه

پیشاپیش خوش به حال اونایی که الان میگن برعکس شوهر ما که ولخرجه

بابا بگید ما چکار کنیم

واسه من خانوادشم خسیسن و با این خصلت بزرگ شدن اما یکی دو نفرشون با وخامت بیشتری خسیسن که از قضا یکیش شوهر بندس😑

میدونین خانما بعضی از مردا پول خرج نمیکنن در بعضی ازشون دلیل این کارا خسیسی نیست نداشتنه من قبلنا فک میکردم شوهرم خسیسه ولی وقتی ب این وضع اقتصاد فک میکنم میبینم مردم بزور دارن زندگی میکنن یکم سازش خوبه ولی خوب همه یجور نیستن

شوهر من خسیسه مهریه چقدر برات زدن طلا برات آوردن

مهریه ما خونه رسم داشتیم چند دنگ بزنن ولی انقدررررر رفتن و اومدن و هی زنگ زدن تا بزور و با پا درمیونی مارو راضی کردن بدون خونه با سکه قبول کنیم ۱۷۰تا

اکثر مراسمها رو نیاوردن 

فقط یلدا و نوروز اونم اونقدر کوچولو که با چشم دیده نمیشد

با این سادگیا نیس عزیزم ، زندگیه...

در چه حد خسیس

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

عزیزم اول بگو وضع زندگیتون چطوره شغل شوهرت چیه خونه دارین ماشین دارین یا نه از چ چیزی خسیسی میکنه

درامدش خوبه امل همیشه ی خدا میگه ندارم، هیچوقت هم شفاف و ساده درامر و قسط و قرص و وامهاشو بروز نمیده

عزیزم میشه بگی از کجا بفهمم خواستگارم خسیس هست یا نه؟شما تو آشنایی متوجه نشدید

تو آشنایی هم میشه فهمید اما متاسفانه بعد از،نامزدی و عقد بیشتر متوجه میشه ادم