2777
2789
عنوان

روز مادر داره میاد و من عزا گرفتم

185 بازدید | 6 پست

مادرشوهرم به خاطر خدا یه زبون خوش نداره همش زهرمار میباره ازش 😏 تا میام ازشون فاصله بگیرم یه اتفاقی میفته یا یه مراسمی میاد وسط که مجبور میشم باهاشون رو در رو بشم، الانم عزای روز مادر رو گرفتم ، فکرشو بکنید مجبورم برم باهاش روبوسی کنم و دست بدم و بشینم تو خونش ، اونم پشتشو کنه بهم ، مثل روانی ها بی دلیل قیافه میگیره و همش میگه عروس فلانی اینجوریه پسر فلان همسایه اونجوریه ، من به درک به پسر خودشم رحم نمیکنه ، انگار مقصر منم که پسرش انقد سرش شلوغه نمیتونه بره بهشون سر بزنه ، بخدا نمیدونم چیکار کردم که مثل دشمن باهام رفتار میکنه ، هَوو داشتم از این بهتر بود ، انگار خودش میخواست با پسرش ازدواج کنه من مانع شدم 😏 هیچوقت یادم نمیره بعد از ده سال باهاشون رفتیم مسافرت ، اونجا یه ادا هایی از خودش درآورد که نگم ، با پسرش بحثش شد منم قاطی دعواشون کرد و برام قیافه گرفت دخترشم به تبعیت از مادرش برام قیافه گرفت و من تمام اون ده روزی که اونجا بودم عین یه موجود اضافه بودم ، نه باهام حرف میزدن نه صدام میکردن برای غذا نه غذا هایی که میپختم رو میخوردن یعنی خدا شاهده هنوزم از شوهرم سر اون رفتارشون متنفرم ، بهش گفتم خانوادت عقده ای هستن بنده خدا ها بویی از انسانیت نبردن ، اولین و آخرین بارم شد باهاشون برم جایی 

حالا از الان عزا گرفتم ، کاش یه اتفاقی بیفته نریم ، وقتی میبینمش تا چند روز زندگیم مختل میشه اصلأ انگار روح و روانم بهم میریزه انقد که ازش بدم میاد 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما برو یکساعتی بشین و بیا بیرونفکر کن مریضه

همون کارو میکنم ولی اون یه ساعت یه سال میگذره برام 

پشتشو میکنه به من میشینه با پسرش حرف میزنه انگار نه انگار من هستم ، حیف بخاطر دخترم نمیخوام دعوا راه بندازم وگرنه شده با شوهرم بزن بزن کنم ولی نمیرفتم خونش 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊
نرو شوهرت بزار خودش بره

اگه میشد که غمی نداشتم 

میگه توأم بیا ، مجبورم میکنه برم ، منم بخاطر دخترم کوتاه میام میگم دعوامونو نبینه 

وای دقیقا دوساله عروسشون شدم پدرمو درآوردن روز خواستگاری اومدم خونه زندگیمون دیدن ما وضع مالیمون خیلی عالی تر از اوناس مادر شوهرم داشت از حسادت نسبت ب مادرم میمرد ما رسم داریم دو تیکه  گردن داماد ی جوری قیافه گرفته بود بابام شبش منو کشید کنار گف ازون عفریطع های مادرشوهرت میتونی کنار بیای باهاش مادرشوهرم و دخترش این دوسال ب هرچی خریدم حسادت میکردن لباس می‌گرفتم با شوهرم رستوران می‌رفتیم باید ب اونا ج پس می‌دادیم هیچ کاری برای شوهرم نکردن  مادر شوهرم ارث پدریش گرف بعد برا اینک ب شوهرم کمکی نکنه همه رو برا خودش داد وسیله خونه اشغال  عقد بودم می‌رفتیم خونشون شب باهام خوب بود بوس بغل صبحش ی جور قیافه میکرف انگار  چیشده عین روانیا دخترش انقد عذابم داد تیکه مینداخت تا جوابشو میدادم  مادر شوهرم میوفتاد ب جونم اشکمو درمیاورد ازش بیزارم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار