2777
2789
عنوان

یعنی فقط ماییم یلدا جایی نمیریم و کسی نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 40 پست
ما هم فقط خودمون هستیم مامانم بابام خواهر و برادرم همین ۵تا 🫠🫠🫠🫠قبلا همه فامیل خونه ما میومدنالا ...

ع مثل فامیلای ماین پس 

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودت باید دست به کار بشی

شاید..ولی خو اخه زیاد دلیل خاصی نداره بنظرم.. برا ی دقیقه؟ البته که رسم قدیمی و قابل احترامه ولی وقتی ۴ ۵ نفر باشی نمی چسبه

‌‹الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من🕊›‌🤍
ما هم فقط خودمون هستیم مامانم بابام خواهر و برادرم همین ۵تا 🫠🫠🫠🫠قبلا همه فامیل خونه ما میومدنالا ...

😂😂😂امان از دست این فامیلااااا..‌ خوش باشین خودتون

😂😂حالا مثلا عید ی چیزی ولی نمیدونم چرا بعضیا زیادی برا یلدا اغراق میکنن ب نظرم

اره صبح رفتم بیرون همه مغازه ها آجیل شب یلدا و فلان . مردم همه خرید,انگار عید 

کاربری قبلیم تعلیق شده/:

منم سفره میچینم بخاطربچه هام دلشون خوش باشه به خودم باشه هیچکارنمیکنم حوصلش وندارم

واییییی دقیقاااااااا دیگه حوصله ای نیستتت دلیلی نداره واقعن

من که امسال اصلا حوصله ندارم. دخترم خیلی گریه میکنه،فکر کنم بعداز زایمان افسرده هم شدم.از الان به همه گفتم من با این بچه هیچ جا نمیرم. ولی یکی از خواهرام زنگ زد گفت من میام خونتون،اونم به خاطر دل پسرم که بچه غصه نخوره.

اما هرسال یا میرفتیم خونه بابام یا خودم سفره میچیدم

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
اره صبح رفتم بیرون همه مغازه ها آجیل شب یلدا و فلان . مردم همه خرید,انگار عید

😂😂🤣🤣خوشحالشون عمیقا چه حوصله ای دارن