2777
2789

چی بوده دعا میکردین از خدا میخواستین که فکرشم نمیکردین خدا بهتون بده اون چیز رو یا اون شرایط رو اما در کمال تعجب دعاتون برآورده شده؟

من..

قرار بود بعد یکسال کاریم حقوقم اضافه بشه یهویی صابکارم دو ماه جلو انداخت بعد چند وقت تو دلم گفتم اوووووعه تا برج ۱۱ ینی همین حقوق رو میگیرم چی میشه مثلن این برج ۹ اضافه کنه صبح تو دلم با خدای خودم حرف میزدم بعدظهرش رفتم سرکار یهو صابکارم گف از این برج حقوقتو اضافه میکنم😍

ینی انگار دنیا رو بهم دادن دو تومن اضافه کرد

نگید فکرشو نمیکردید اگر توقع  روا شدن یک خواسترو از خدا نداشتیم چرا ازش میخواستیم... همه چی اینکه افسردگیم رفت حال خوب الانم سلامتیم شادی خانوادم خونه ماشین از خدا بخاطر خانواده سالم و عزیزم ممنونم انشالله همتون به خواسته های زندگیتون برسید.

لا حول ولا قوة الا بالله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من..قرار بود بعد یکسال کاریم حقوقم اضافه بشه یهویی صابکارم دو ماه جلو انداخت بعد چند وقت تو دلم گفتم ...

عزیزم حتما از ته دل و با پاکی دل خواستین که خدا انقدر زود مستجاب کرده❤

نگید فکرشو نمیکردید اگر توقع روا شدن یک خواسترو از خدا نداشتیم چرا ازش میخواستیم... همه چی اینکه اف ...

یه وقتا آدم امیدش کمه تو اوج ناامیدی از خدا میخواد که شاید بشه شاید نشه خدا رو شکر  سلامت باشید عزیزم

من خودم چند بار معجزات خدا رو تو زندگیم دیدم انقد شبایی که فکر نمیکردم و صبح کرده روزایی که فقط من بودم و اشک و خدا و هیچوقت تنهام نذاشت بهم درس داد تربیتم کرد اما تنهام نذاشت 

عزیزم حتما از ته دل و با پاکی دل خواستین که خدا انقدر زود مستجاب کرده❤

آره اصن برام غیر قابل باور بود😍😍🥺🥺

واقعن حرف زدن با خدا انقدررررر دلنشینه وقتی میبینی بعد چند ساعت قراره خدا حرفای دلتو مستجاب کنه

ولی ما آدما از خدا دوری میکنیم نمیدونیم چقدرررر بهمون نزدیکه و هوامونو داره🥺

آره اصن برام غیر قابل باور بود😍😍🥺🥺واقعن حرف زدن با خدا انقدررررر دلنشینه وقتی میبینی بعد چند ساع ...

میشه برای منم دعا کنی به اون چیزی که از خدا خواستم برسم یه ذره به آرامش برسم یه فکر از تو ذهنم بره برگردم به دنیای واقعی

میشه برای منم دعا کنی به اون چیزی که از خدا خواستم برسم یه ذره به آرامش برسم یه فکر از تو ذهنم بره ب ...

حتما عزیزم😍اسمت چیه گلم 

شما که میگین براتون دعا میکنم هر چند بنده گنهکارشم🥺و روسیاه😔😔

حتما عزیزم😍اسمت چیه گلم شما که میگین براتون دعا میکنم هر چند بنده گنهکارشم🥺و روسیاه😔😔

شیدا 

خیلی خوشحالم کردین هر چی که از خدا میخوایین بهتون بده💕

آره اصن برام غیر قابل باور بود😍😍🥺🥺واقعن حرف زدن با خدا انقدررررر دلنشینه وقتی میبینی بعد چند ساع ...

من چندوقته از خدا دور شدم…

اصلا انگار دیگه تو دل من نیست🥲

ارتباطه قطع شده خیلی ناراحتم…

حسش نمیکنم

خیلی بده

نمیدونم چیکار کنممم