2777
2789
عنوان

پیشگیری از سرماخوردگی

169 بازدید | 18 پست

دوستان امروز متاسفانه مهمونی داشتم که با اینکه سرماخوردگی شدید داشت پاشد اومد خونم بعد بوس و بغل هم کرد حالا من میترسم وسط شب یلدا و یه سری گرفتاری سرما بخورم،کسی ایده ای داره چیکارکنم علائمم شروع نش ایده ای دارید؟اصلامیشه کاری کرد؟هنوز دوساعت نیست رفته همش استرس دارم حس میکنم گلوم دردمیکنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون دیگ کیه ک سرما خورده میره مهمونی اونم روبوسی بغل! اونوق ما سرما بخوریم جایی نمیریم بیرونم ماسک م ...

تازه دعوتشم نکرده بودم خودش گفت بیام خونت ،من اصلا وسواس سرماخوردگی دارم یعنی کل زمستون میشینم خونه سرمانخورم الان دارم از حرص اتیش میگیرم

تازه دعوتشم نکرده بودم خودش گفت بیام خونت ،من اصلا وسواس سرماخوردگی دارم یعنی کل زمستون میشینم خونه ...

حق داری  بیشتر از دوهفته اس سرما خوردم هنوز ک هنوز سرفه هام خوب نشدن گلوم باز نمیشه

زنجبیل و نبات و اب ولرم بخور و اگ قرص سرماخوردگی هم داری ی دونه بخور انشالله ک چیزی نمیشه

دعاکن ،به خدا گیر گیرم یه بیماری دارم نمیتونم انتی بیوتیک و ایناهم بخورم یعنی سرمابخورم باید برم بیمارستان هیچ راهی نداره 

خوندم اسی....

خیلی شرایط مشابه داریم من وای ازدواج نکردم:)حالا دیگه چشمام کاملا بازه و تن ب هیچی نمیدم خیلی داستانش طولانیه اما خیلی شرایط مشابه ایشون داشتم

فقط ی مسیله هس ک ی اشتباه گردم گه میترسم تو ایندم اثر بذاره🙃خودتون میدونید من نمیگم

آنیلیام

خوندم اسی....خیلی شرایط مشابه داریم من وای ازدواج نکردم:)حالا دیگه چشمام کاملا بازه و تن ب هیچی نمید ...

رابطه داشتی گل؟اشکال نداره اشتباهت ولی کوچولو نبوده خداروشکر چشمات باز شدن ،موقع خواستگاری و اینا بهشون بگو خیلیا مشکلی ندارن با این قضیه بگو که گول خوردی و اینا ، من خواهرم دیر چشمش باز شد وقتی که یه بچه تو بغلش بود