2777
2789
عنوان

تاپیک انگیزشی🦋🌧ورود همه اجبار

103 بازدید | 12 پست

هرکس شده یه جمله انگیزشی با "وایب خوب"بزاره اگه طولانی تر یا همراه با عکس هم باشه چه بهتر...☆

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ https://abzarek.ir/service-p/msg/2012952 یه چت ناشناسمون نشه؟! 

جسارت داشته باش و زندگی کن ...

اما جوری که خودت دوست داری ،

نه جوری که دیگران از تو انتظار دارند ! 

مهم نیست که تا مقصدت می رسی یا نه ،

و مهم نیست که تمامِ آرزوهایت محقق می شوند یا نه ،

مهم این است که حالِ دلت خوب باشد !

پس تا میتوانی شاد باش و از لحظه لحظه ی زندگی ات لذت ببر ...

و خودت باش ؛

خودت حاکم و معیار و قاضیِ کارهای خودت ،

خودت همه کاره ی دنیای خودت ،

و انگیزه ی آرزوهای خودت ...

تو نیاز به تاییدِ هیچکس نداری

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ https://abzarek.ir/service-p/msg/2012952 یه چت ناشناسمون نشه؟! 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین روزها اتفاقاتِ خوب خواهند افتاد‌.. درست وسطِ روزمرِگی هایمان؛

دلخوشی ها راهشان را گم خواهند کرد و این بار به سمتِ ما روانه خواهند شد..!

شب هایی را می بینم که از خستگیِ شادی و لبخندِ روزهایمان می خوابیم و صبح هایی که با اشتیاقِ دلخوشی هایِ تازه بیدار می شویم... من شک ندارم یکی از همین روزها همه چیز درست خواهد شد...💚🌿

‏فکر میکنم بخش بزرگی از رها کردن، پذیرفتن باشه. اینکه بپذیری یه موضوعی تموم شده، اینکه بپذیری که نباید به ای‌ کاش‌ ها و اگر‌ها فکر کنی، چون دیگه مسئله اونجوری تو میخوای بازسازی نمیشه، اینکه بپذیری به قضایا به شکل دیگه‌ ای نگاه کنی تا آسیب نبینی. وقتی رها کردی موضوعی رو و راضی بودی بدون که برگ برنده دست توست و بهترین تصمیم رو گرفتی...

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

به نظرم گاهی تشر زدن و نصیحت‌های گزنده انگیزش بیشتری ایجاد می‌کنند؛ حکم بد و بیراه گفتن بعضی مربی‌ها تو زمان استراحت بین دو نیمه رو داره:

بیدار گرد ای دل غافل که در جهان،

همچون خران نیامده‌ای بهر خواب و خور!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

وقتی باد...

لابه لای درختا... 

میون شاخ و برگا... 

میوزه به هرجا... 

بخاطر خودت،

بخاطر حس‌هایی که دوست داری تجربه کنی، بخاطر جاهایی که دوست داری بری، 

بخاطر رسیدن به چیزهایی که دلت میخواد، 

بخاطر خوب شدن حالت، 

بخاطر آرزوهات، 

رویاهات، 

خواسته‌هات، 

بخاطر 'خودت' تلاش کن..

از لحاظ روحی دلم میخواد برم شمال⁦:-)⁩

وسط جنگل بشینم..

یه دفتر دستم ، یه خودکار دستم ، رو صندلی بشینم ، کنارم میز باشه و روش قهوه⁦..

چشمامو ببندم و زیر آسمون ابری بشینم⁦( ◜‿◝ )♡⁩

فاز نویسندگی بردارم و هرچی به ذهنم میاد رو بردارم و روی کاغذ بزارم⁦

⁦。◕‿◕。⁩

نفس عمیق بکشم و خودمو رها کنم تو طبیعت و برای یکبار به هیچی فکر نکنم

نه به آدما 

نه به مشکلات

نه به زندگی

به هیچی...

به هیچی...

فقط آرامـــــش...

کاربری از این تاریخ به بعد متعلق به دو نفره❤️مادر ۵۰ سالم و خودم که ۳۰ سالمه🤞🏻

بگذار هر ثانیه ، حال تو خوب باشد ،

بگذار رفتنی ها بروند و ماندنی ها بمانند.

تو لبخندت را بزن ، انگار نه انگار...

حال خوب خودت را به هیچ اتفاق و شرایط و شخصی گره نزن!

بی واسطه خوب باش ، بی واسطه شادی کن و بی واسطه بخند...

شک نکن ؛ تو که خوب باشی ؛ همه چیز خوب میشود ،

خوب تر از چیزی که فکرش را میکنی...

و آنقدر ریشه‌هاشان

در قفس‌ها عمیق شده 

که قدری اوج می‌گیرند و بی‌اراده باز می‌گردند.

تو زیبایی‌ها را ببین و مهربانی‌ها

را ببین و خوبی‌ها را ببین و نور را،

حتی اگر به قدر روزنه‌ای نحیف باشد...

تصور کن تا ارتفاع شانه‌ در دریا افتاده‌ای

و دو انتخاب بیشتر نداری؛ 

یا تمام سعی‌ات بر این باشد 

که سرت را هرطور شده بالای

آب نگه داری تا به ساحلی امن برسی، 

یا سرت را زیر آب ببری که ببینی چقدر در آب فرو رفته‌ای