2777
2789
عنوان

کنکور ثبت نام کردم کاش مامانمم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 19 پست
بابام زندانه اما خب رفته نامه گرفته به جاش شبا میره سرکار ولی زندان نمیره ولی خب شبا نیست بابا و داد ...

عزیزم میدونم برای دختری مثل توچقدرسخته ولی بدون روح مادرت وقتی درارامشه که توروموفق وسالم ببینه خیلی مراقب خودت باش نزار بیراهه بری موفق شو مادرت بهت افتخارمیکنه مطمئنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم میدونم برای دختری مثل توچقدرسخته ولی بدون روح مادرت وقتی درارامشه که توروموفق وسالم ببینه خیلی ...

خیلی سخته واقعا تو این شرایط روحی واقعا اخه مامانم تازه فوت کرده و خیلی دلم براش تنگ میشه تموم مدت جاش خالیه دوست دارم بتونم خوشحالش کنم این دنیا که فرصت نشد ببینه حداقل روحش ببینه واقعا نمیدونم چی بگم تخیلی دوست دارم بدونم الان کجاست و حالش چطوریه دلم میخواست برم پیشش 

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟   دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است    ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام.  ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام

امیدوارم روی خوش زندگی ببینی بزودی

ممنونم عزیزم زندگی تا اینجا که روی خوش نشون نداده 

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟   دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است    ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام.  ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام

خیلی سخته واقعا تو این شرایط روحی واقعا اخه مامانم تازه فوت کرده و خیلی دلم براش تنگ میشه تموم مدت ج ...

مطمئن باش میبینه همین نشونه برات بس باشه که من کلاتاپیک نظرنمیدم ولی به دلم افتادواومدم برای تونوشتم اون جاش خوبه خیالت راحت مادرهافرشته اند