2777
2789

سلام  دوستان

برنامه میلی رو از کافه بازار دانلود کنید و ثبت نامش خیلی راحته،با کد معرف24هزارتومن میگیرید و با کد خودتون و دعوت اعضا خانوادتون حداقل100هزار تومن میگیرید،خودم تست کردم دیدم واقعیه گفتم استفاده کنید🌹

حتما کد معرف میخواد

کد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چجوری؟ حالا لایکم کن داشته باشم

شما نصب کن حجمش خیلی کمه برنامش زیر یک مگابایت

اسم و تاریخ تولد وکد ملی رو میدی برای دریافت پنج سوت طلای رایگان هم کد معرف رو که تو تاپیکم هست میزنید،پنج سوت معادل24هزار رو میگیرید وبعد با هرعضوی که دعوت کنید بیشتر میگیرید

کدmilli-ahmjs

یا خدا امضات تا فیهاخالدونمو سوزوند://////////

تا فیهاخالدون خیلیا سوخته تا الان ، لعنت به عوضیای لاشی که باعث میشن ملت یه متن رو با تمام وجود درک کنن

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
شما نصب کن حجمش خیلی کمه برنامش زیر یک مگابایتاسم و تاریخ تولد وکد ملی رو میدی برای دریافت پنج سوت ط ...

اینا می‌ره به حسابت ؟

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)