2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هم زشتو بذار هکم خوشگل

حالا خارج شوخی 

نمیدونم تو عکس منو دیدی یا نه 

ولی همه منو مسخره میکنن برا رنگ پوستم

هیچ اعتماد بنفسی نمونده برام 

بیرون که خیلی کم میرم 

حالا خارج شوخی نمیدونم تو عکس منو دیدی یا نه ولی همه منو مسخره میکنن برا رنگ پوستمهیچ اعتماد بنفسی ن ...

عکستو دیدم ، اول باید با خودت کنار بیای و قبول کنی بعدش میتونی رو خودت کار کنی ، قطعا که همه مسخره‌ت نمیکنن پس از اون دسته از آدمای سمی فاصله بگیر 🥰 باید بدونی قرار نیست همه دوست داشته باشن و کسایی هم که دوست دارن هرجور که باشی تورو زیبا و عزیز میبینن 

اینم از من داشته باش که: کسایی که از خودشون چیزی برای ارائه ندارن و قادر نیستن خودشونو بالا بکشن سعی میکنن دیگران رو پایین بکشن 😁 پس انقد خودتو نباز بی اهمیت باش ازشون فاصله بگیر زندگی خودتو بساز با اگ تو یه مسیر خوب قرار بگیری با آدمای سالم تری تو زندگیت آشنا میشی که اون آدما تفریحشون مسخره کردن دیگران نیست ☺️🌱

نازنین خانم هستم :)))

ماشاالله اسی چه سرعتی داری به کجا چنین شتابان 😁

تاپیک قبلی چندنفر منتظر بودیم عکس بگذاری حداقل یه پایان کار می‌دادی 

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
صب کن الان میزارم

قسمت نشد گلم 

امیدوارم بهترین‌ها نصیبت بشه .

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .