2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرم دوسم داره؟

چند کار را شروع کرده و نیمه کاره رها کرده ای این بار کارت را به پایان برسان مشکلات را تحمل کن و با مشورت با افراد با تجربه آنها را هرچه سریعتر برطرف کن به یاد داشته باش که امید و ناامیدی جوانی و پیری مرگ و زندگی همه در کنار یکدیگر هستند بهتر است به چیزهای فانی فکر نکنی تا بهتر زندگی کنی

فاطمه نیتم میشه یانه اونی ک تو ذهنمه

خوشحال باش که به زودی به نیتت خواهی رسید و تلاشهایت نتیجه خواهد داد نیتت به زودی اتفاق خواهد افتاد. یادت باشد رسیدن به موفقیت سخت است و حفظ آن هم مشکل است از شکست و ناکامی دیگران خوشحال نشو و به تلاش خودت ادامه بده در فصل تابستان اتفاق خوبی برایت خواهد افتاد.

من من آیا وارد رابطه میشیم با هم ؟ بااونی که مد نظرمه؟؟

ستاره روشنی در زندگی ات وجود دارد که خودنمایی می کند. قدر آن را بدان چند روزی از زندگی عادی ات دست بکش و به طبیعت برو تا روحت تازه شود ستاره دیگری در زندگی ات خواهد درخشید شادی ات را با دیگران قسمت کن

من زهرارشته مدنظرم برم یا نه

بیهوده خودتان را در کلاف پیچیده ای سردرگم نکنید. پای درخواستهای منطقیتان بایستید تا دیگران را متوجه کنید که به شما و خواسته هایتان احترام بگذارند استعدادهای خود را بیشتر از گذشته جدی بگیرید شما در حال حاضر فرصت دارید که از تواناییهای خود بهره ببرید و یا تنها درآمدی برای خود دست و پا کنید بلکه به رضایت خاطری که همیشه دنبالش هستید هم برسید. دست از سرزنش خود بردارید.

با حمیدرضا ازدواج میکنم؟

راه درستی را انتخاب نکرده ای اما مایوس نباش راه دیگری را پیش بگیر با استقامت به جنگ با مشکلات برو دلسردی و ناامیدی را کنار بگذار تا به نیتت برسی دیگران تو را درک می کنند اما نمی توانند کاری برایت انجام دهند فقط از آنها بخواه برایت دعا کنند صبور باش و زندگی را سخت نگیر همه جوانب امور را بسنج امیدوار باش

آیا دوستم داره

به زودی وارد یک ماجرای عاشقانه خواهید شد. شاید بهتر باشد برای مدیریت اوضاع بهم ریخته و آشفته این روزهایتان از کسی کمک بگیرید و اوضاع را از این که هست بدتر نکنید گذشت زمان باعث فراموشی میشود اما بدین معنی نیست که شما نباید از دلی که شکسته اید دلجویی کنید برای گفتن حرفی دست دست میکنید این گونه به جایی نمیرسید و فقط فرصتها را از دست میدهید رودرواسی رو کنار بگذارید

بیهوده خودتان را در کلاف پیچیده ای سردرگم نکنید. پای درخواستهای منطقیتان بایستید تا دیگران را متوجه ...

وای مشمام

وای احساساتی شدم 

وای قلبم 

وای چرا انقد خوبه این

الکی هم باشه حسش خوبش ناموسی عالیه

دمت گرم😂💗

حنانه و امیر تک نیت

دیداری تازه داشته ای اما همچنان دچار تنگناهای عاطفی هستی افرادی شاید خانواده در زندگی ات تاثیر گذارند. به زودی خبر خوش خواهی شنید و یا عشقی در راه داری اقدام خواهی کرد استعداد زیادی داری که لازم است از آن بهره ببری

سلام شبت بخیر مهربانو نظر در مورد من و پارتنرم رو‌خوشحال میشم بگی

چشم دلت به تجلی خداوند باز است جز او یاری نداری انسانی مشتاق به خداوند هستی برنامه زندگی ات در دستان اوست سطحی نگر نباش راهت را ادامه بده که به امید خدا به نیتت خواهی رسید.