2777
2789
عنوان

چقد درباره کاربر معروفا تاپیک میزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 100 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخر کسی داستانو نگفت فضولیم گل کرده😕😂

توی تاپیک داغ ترین ها روی تاپیکهای بیشتر بزن.تاپیکش هست که میگه فقط قصدش پز دادنه.....و کلا استارترش داره ازحسودی این حرفارو میزنه.و خیلی راحت نی نی یار تگ میکنه میگه ازسایت بره این فقط پز میده....

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
توی تاپیک داغ ترین ها روی تاپیکهای بیشتر بزن.تاپیکش هست که میگه فقط قصدش پز دادنه.....و کلا استارترش ...

عنوانش چیه

نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد  کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم  گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂
به به دوست قدیمی من 🥰❤️ به قول رفقا خانم مذهبی 😉😎

به .به به جمالت عزیزم😘😘

مذهبی خانم😁😁

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

ای جان سلبریتی سایت😅😅

یادش بخیر 

اون زمان اکیپ داشتیم تاپیک میزدیم چقد جو سایت خوب بود 

الان داغون شده 

سلبریتی سایت😂😑

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

۵ نفر لایک کردن😄

خوبه دیگه برامن همون 5نفر هم لایک نمیکنن 😂😂

از کسی ترسی ندارم ولی احترام قشنگ تر🌹.             مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!🖤               متنام مخاطب خاصی ندارند🌹

هیچ کس نمیشناستم

این چه حرفیه هم کاربر قدیمی هم بی حاشیه هم حق گو😌😍

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

با منم صحبت کردی js1234 هستم😁😁

سلام

آن کاربری تون معروف تره.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

من نمیگم حسادت نمیکنم البته تو مجازی ک هیچوقت. منظورم زندگی واقعیه چرا منم ممکنه یکیو ببینم این حس ب ...

دقیقا باید اینقدر خلا داشته باشی که تحمل دیدن ۴تا عکس از ازدواج یاخرید کردن یه نفرو تامجازی نداشته باشی....

حالا در واقعیت خیلی فرق داره قطعا یه جا حسادتمون گل میکنه ولی اینکه بخوای طرف مقابلو بکوبی چون خودت اوضاعت داغونه خیلی حرفه.اونم اینجا که مجازی هست و کلی دروغ توش موج میزنه....

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم