2777
2789
عنوان

مادر انقد بی عاطفه دیدید

235 بازدید | 15 پست

برادر شوهرم دوتا بچه داره ۵ و ۳ ساله 

جاریم گفته طلاقم بده و بچه ها هم برا خودت ازشون متنفرم 

یکساله رفته و برادر شوهرم طلاقش نمی‌ده امروز بچه هارو بردن پیشش بعد یکسال گفته ببرشون متنفرم ازشون 

حالا پسرش ک ۳ سالشه از خاب پریده یکساعت گریه می‌کنه میگه مامانمو میخام عقدیم دورم از شوهرم صدا بچه رو فرستاد جگرمو تیکه تیکه شد کاش اونجا بودم بغلش میکردم 

چرا ی مادر انقد بی عاطفه میشه واقن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دست خودش نیست .

زندگی و فشارهای زندگی با برادرت و.... باعث شده اینطور بشه .

هم باید درمان بشه . هماینکه نقضهای برادرت  تغییر کنه ‌ 

الکی که اینطور نشده

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

صحبت مادر بی‌رحم کردین به یاد جهان به مادری بی‌رحم  که فرزندان خود رو همواره می‌کشه؛ توسط سعدی افتادم 

آبستنی که این همه فرزند زاد و کشت

دیگر که چشم دارد از او مهر مادری؟!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
همینطوری و یهویی که نمیشه حتما موضوعی بوده که طی این سالها حل نشده

گفت زنه اصن کار خونه انجام نمی‌دادم غذا درس نمی‌کرده شوهره گله کرده دعوا کردن 

خدا می‌دونه 

دست خودش نیست .زندگی و فشارهای زندگی با برادرت و.... باعث شده اینطور بشه .هم باید درمان بشه . هماینک ...

برادرم نیس برادر شوهرمه والا من از چیزی خبر ندارم فقد اینکه آدم بند جگر خودشو بعد یکسال ببینه و بگه متنفرم ازشون جلو خودشون بگه آدم هرچقد بچه ت ذهنش میمونه 

مگه میشه بغلش نکنه

برادرم نیس برادر شوهرمه والا من از چیزی خبر ندارم فقد اینکه آدم بند جگر خودشو بعد یکسال ببینه و بگه ...

اینکه خوبه یه زنه دوتا بچشو کشته بود با خنده تعریف میکرد مریض اعصاب روانن اینا

زن داداش من ی سال گیر دادا حق طلاق میخوام داداشم رو بزور برد گرفت بعدش گفت چرا بهم حق طلاق دادی و ستا بچهاش رو ول کردو رفت گلی پس اندازای داداشم رو هم برد بچها زنگ نیزنن مامان بیاییم پیشت میگه نه میخوام چیکار شاید چن سال دیگه شوهر کنم شما مزاحمم میشید دقیقا معلوم نیست چیه