2777
2789
عنوان

اگه خوشگل بودمو سفید یه کاری میکردممممم😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 85 پست
من خوشگلم اما به کارم نمیاد چون شانس ندارم خیلییییی زورم میاد من خوشگل و اونایی که خوشگل نیستن ازدوا ...

خیلی بخودت مغرور نشو ..به چیزی که با اراده ی تو بوجود نیومده مثل خوشگلی

همه ی ماها حاصل ژنی هستیم 

به دستاوردهای خودت افتخار کن تو زندگیت نه اون چیزایی که خودت درانتخابش نقشی نداشتی 😊

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من با پوست سفید و چهره قشنگ هیچ قله ای فتح نکردم اعتماد به نفستو ببر بالا هر رنگی زیبایی داره

چرا بابا فتح میشه 

سفید باشی تمیزی 

بعد مثلا هر رژی دلت میخواهد میزنی هر رنگ شالی که بخواهی 

راحت میتونی دامن کوتاه بپوشی 

هیییی کلی کار دیگه 

مگه دست منه ؟ من هر چی گشتم مثل رنگ پوست خودمو پیدا کنم پیدا نکردم اینجا همه روشن ان من بدبختم فقط

بعضی وقتا دست خودمونه بعضی اوقاتم بیشعوری طرف

حس میکنم خیلی حساس شدی رو رنگ پوست که انقدر دقت میکنی 

دیگه بقیه اذیت میکنن خودت خودتو که اذیت نکن❤️🥲

اگه مشاور مدرسه ای تاپیکمو بخوننن😘 👉🏼                          It's my first time I living this life,DUH.            *✨INTP *                                   آه من، ایران من، هوای در سینه ست🌬️                              تمام دلخوشی زندگی من اینست••که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯.                من دیگه مشکلم با مهاجرت حل نمیشه باید سیارمو عوض کنم😐 " کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود :)" -  

خیلی بخودت مغرور نشو ..به چیزی که با اراده ی تو بوجود نیومده مثل خوشگلیهمه ی ماها حاصل ژنی هستیم به ...

البته که همینطوره من نگفتم دستاورد خودمه من از نبود شانس ناراحتم

منظور من این بود که زیبایی اکر باعث نشه که ازدواج عالی داشته باشی دیگه به کارت نمیاد 

خیلی بخودت مغرور نشو ..به چیزی که با اراده ی تو بوجود نیومده مثل خوشگلیهمه ی ماها حاصل ژنی هستیم به ...

ممنون که شما توضیح دادی

من واقعا حوصله بحث ندارم

انگار چون خوشگلن دنیا باید برای اینها باشه

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

ممنون که شما توضیح دادیمن واقعا حوصله بحث ندارمانگار چون خوشگلن دنیا باید برای اینها باشه

من قیافمو خیلی دوست دارم خوشگل معمولیم 

اما ی دوستی دارم خیلی خیلی خوشگله از اکثر دخترایی ک تو عمرم دیدم

با حرص میگه فلانی رو گرفتن

فلانی چ شوهری کرده 

فلانی من اگه اراده کنم شوهرش تو چنگمه رحم میکنم 

بعضیا لیاقت این نعمت رو ندارن 

خیلی مغرور شدن به خودشون و فراموش کردن که دنیا تموم شدنیه 

ارعهههحالا من سفید پوست با موهای لخت صافیعنی چیزی ک دلم نمیخواستکلا انسان همینه چیزایی ک داره رو قدر ...

واییی دقیقا منم مث خودتم پوستم سفید موهامم لخت هرکی میبینه میگ کراتین کردی ولی خودم عاشق موهای فرم🫠🫠

اینجانشد‌اون‌دنیا‌باشه‌قرارِ‌منو‌تو... :)❤️‍🩹
شانس چرا باید ب قیافه ربط داشته؟قیافه رو خدا داده مگه تلاشی کردی براش ک بخاطر قیافت بهتر باشی؟خوشبخت ...

من نگفتم بهترم

اما خب اینکه زیبایی برای دختر یک امتیاز بزرگه هم قابل انکار نیست 

من منظورم این بود که بیشترین مورد تاثیر گذار تو زندگی طالع و سرنوشت و قسمت و شانسه 

آدم ممکنه با بهترین تحصیلات و زیبایی و اخلاق اما زندگی خوبی براش رقم نخوره

واییی دقیقا منم مث خودتم پوستم سفید موهامم لخت هرکی میبینه میگ کراتین کردی ولی خودم عاشق موهای فرم🫠 ...

من موهام مجعده عاشق موی لختم و موی فر 

همه مدل مو رو دوست دارم جز موهای خودم😂