2777
2789

من وسواس فکری بیماری دارم ک دو سال هست شدت گرفته اصلا آرامش ندارم دو تا بچه دارم روشون حساسم تا الان هر روز بخاطر ی بیماری نداشته زجر میکشم همش هم بیماری های بد دست از سرم برنمی داره دیگه خسته شدم دلم میخواد بمیرم دو بار دکتر رفتم ی بار آسنترا مصرف کردم ی بار سرتالین ولی هیچ کدوم تاثیری نداشته اگه کسی راهی رفته ک درمان شده ممنون میشم بهم کمک کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم دارو داد بهم نخوردم رو خودم کار کردم

فقط باید سرتو گرم کنی ورزش و باشگاه خیلی خوبه

پیاده روی 

و پاکسازی روح اینجوری که شروع کنی همه اونایی که ازشون کینه داریو ببخشی و خودتو آزاد کنی

نماز هم خیلی کمک کننده است

منم وسواس فکری دارم راجب بیماری

دیگه واقعا خسته شدم گاهی از افکاری که میاد سراغم گریه میکنم

کلافه ام

گوگل هم سرچ میکنی؟ بدتر استرس میده روانی شدم هوفف

موقع استرس چ علایمی داری ؟

منم دارو داد بهم نخوردم رو خودم کار کردمفقط باید سرتو گرم کنی ورزش و باشگاه خیلی خوبهپیاده روی و پاک ...

ب منم قرص برا وسواس و ضد استرس داد نخوردم

شما وسواس بیماری داشتی؟ چجوری بودی

دارو سودا بر طب اسلامی هم بخور

عَزیزٌ عَلَیَّ اَنْ اَرَی الْخَلْقَ وَلا تُری ، وَلا اَسْمَعُ لَکَ حَسیساً وَلا نَجْوی برمن سخت است که همه را ببینم اما تو را نه ، وهیچ صدایی و نجوایی  از تو نشنوم...

منم وسواس فکری دارم راجب بیماریدیگه واقعا خسته شدم گاهی از افکاری که میاد سراغم گریه میکنمکلافه امگو ...

وای دقیقننننننن

منم همینم 

دکتر ب منم قرص داد مصرف نکردم

من ه روزززززز خودمو معاینه میکنم دیگه کلافه شدم

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...