2777
2789
عنوان

دختر موبلوند یا مشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 164 پست

این رنگ مو هایلایتاش لای موی مشکی عجیب آدمو ناز می‌کنه ها.

دلفین عروسکی هستم . دهه هشتادی هستم .مجردم و در حال ساختن آینده.درخواست دوستی ندید چون درخواست دوستی قبول نمی کنم.ورود آقایون به تاپیک هام ممنوع 🚫.با آقایون تبادل نظر نمی کنم .کاش آدما یاد بگیرن که بهم دیگه توهین نکنن و دل هم دیگه رو نشکنن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا فر درشت قشنگتره پیش ما اکثرا موی لخت یا موج موجی دوست دارن ولی من عاشق فرم ولی خیلیی مراقبت م ...

خیلی دردسر داره..

مثلا من هیچ وقت بعد از حموم موهامو شونه نمی کنم چون اون قدر وز میشه که شبیه شیر می شم..

مجبورم همیشه تو حموم شونه کنم

بعد باید یه جور خاصی با حوله موهاتو خشک کنی که فره به هم نریزه و کلی داستان دیگه...

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

به خدا موی لختم خیلییی قشنگه...مخصوصا مشکیش..من دو سال پیش برای اینکه موهام لخت بشه کراتین کردم حتی. ...

هرکس از چیزی ک داره راضی نیست 

منم همه میگن فر نکنی 

ولی دوستدارم تغییر کنم 

خیلی پولدارم😅
هرکس از چیزی ک داره راضی نیست منم همه میگن فر نکنی ولی دوستدارم تغییر کنم

وای چرا اینجوریه ؟

دلفین عروسکی هستم . دهه هشتادی هستم .مجردم و در حال ساختن آینده.درخواست دوستی ندید چون درخواست دوستی قبول نمی کنم.ورود آقایون به تاپیک هام ممنوع 🚫.با آقایون تبادل نظر نمی کنم .کاش آدما یاد بگیرن که بهم دیگه توهین نکنن و دل هم دیگه رو نشکنن.

قشنگه اینجوریدیدی چقدر تو آهنگا برا ما شعر خوندن؟ موج موهاتو فلانو🥰😂آدم حس غرور میکنه😂😂

اره دقیقاااا

اهنگ حامیم هست که میگه...

مثل ترکیب یه شال سفید با موهای مشکی فرفری😂😂😂

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

توپرم هستی؟ 😂چون پسرا عاشق توپرن

واقعا یعنی لاغر و باربی دوست ندالن؟

ترک

عه منم ترکم باجی