2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیشکی ام درک نمیکنن نه ک جقد داره سخت میگذره بت رهات میکنن همه

دقیقا الان تو یه حالیم 

از صب یه پیام خشک خالی نیومده برام که چطوری هیچی

پیش خانواده میگم میخندم بچه ی بد خانواده هم هستم فک میکنن من همون بچه ی خانوادم که داش از سنگه ولی از تنهاییم خبر ندارن که چیا کشیدم و میکشم🙃

خدا کمک کنه ان شاء الله خیلی خیلی سخته واقعا

تنها امید خداست 

انقدر خستم دلم میخاد یه سال بگیرم بخابم بدونه اینکه فکر و خیال هیچی رو بکشم دور از همه آدما برم تو تخت گرم نرم بگیرم بخابم تا سالها هیچ فکری نکنم نگران هیچی نباشم 

تنها امید خداست انقدر خستم دلم میخاد یه سال بگیرم بخابم بدونه اینکه فکر و خیال هیچی رو بکشم دور از ه ...

من ک تو خواب هم راحت نیستم همش کابوس مشکلاتمون میبینم 

بد زمونه ای شده فقط از خدا میخوام نجاتم بده حتی خونوادم دور شدن ازم

من ک تو خواب هم راحت نیستم همش کابوس مشکلاتمون میبینم بد زمونه ای شده فقط از خدا میخوام نجاتم بده حت ...

چی بگم اخه 

فقط خسته ام خیلی خسته اونم تو اوج جوونی ۱۹ سالگی 

حس میکنم ۵۰ سالمه چرا زندگی اینجوریه؟

چی بگم اخه فقط خسته ام خیلی خسته اونم تو اوج جوونی ۱۹ سالگی حس میکنم ۵۰ سالمه چرا زندگی اینجوریه؟

من بجایی رسیدم که اونایی که حسودیمو میکردن الان من حسودیشون و میکنم و این برام خیلی سنگینه جوریم ک بیرون هم اشک میریزم سختهی م

من بجایی رسیدم که اونایی که حسودیمو میکردن الان من حسودیشون و میکنم و این برام خیلی سنگینه جوریم ک ب ...

واقعا منم اینجوری شده ولی نشون نمیدم نمیزارم بفهمن که داغونم از درون چرا باید اینجوری باشه اخه خدا

بیا برا حال همدیگه دعا کنیم

منکه دلم خیلی پره خیلی خستم داغونم دیگه صبرم سر اومده من حتی بچگیم نکردم همش منتظرم همه چی درست بشه ولی..

خدایا امیدوارم هر مشکی داری حل بشه ابجی امیدوارم غمی نباشه تو دلت کاش خدا صدای دل مارم بشنوه😭😭😭😭😭