امیلیالارا مدیر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 1078 عنوان این دختر خوشگل یا خیلی خوشگله سوال عکس | مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 52 پست الان میذارم غرض رنجیدن ما بود از دنیا،که حاصل شد دیروز | 22:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
powerfull عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 9858 یعنی چطوری تغییر کرد نمیدونم چطور بگم انگار از ظاهر معصومش سو استفاده کرد و یسری پیجای انتی شاخم خیلی هیت دادن بهش گفتن دروغگوعه خودشو پولدار نشون میداده در صورتی ک بچه پردیس قدشو میگفت ۱۶۸ در صورتی ک کسایی ک دیده بودنش میگفتن خیلی کوتاهه از این حرفا
امیلیالارا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 1078 نمیدونم چطور بگم انگار از ظاهر معصومش سو استفاده کرد و یسری پیجای انتی شاخم خیلی هیت دادن بهش گفتن د ... آره البته همه این درووغا میگن ی چیزای بدی میگن راجبش ک باورش سختهولی من نمفهمیدم آخرش معصوم هفت خطه مغرور مهربونه بداخلاق یا خوش اخلاق غرض رنجیدن ما بود از دنیا،که حاصل شد
powerfull عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 9858 آره البته همه این درووغا میگن ی چیزای بدی میگن راجبش ک باورش سختهولی من نمفهمیدم آخرش معصوم هفت خطه ... الانم رفته دبی نه بد ذاته دیگ قیافشم مث قبل نیست اصلا تازه دایرکتشم لو رفته بود چقد بد حرف میزد با فالوراش
امیلیالارا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 1078 الانم رفته دبی نه بد ذاته دیگ قیافشم مث قبل نیست اصلا تازه دایرکتشم لو رفته بود چقد بد حرف میزد با ف ... کدوم دایرکت چرا من ندیدم غرض رنجیدن ما بود از دنیا،که حاصل شد
powerfull عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 9858 کدوم دایرکت چرا من ندیدم فحش داده بود کلی بددهنی کرده بود البته قایده ایی هم نداشت الانم حسابی پولدار شده دیگ
امیلیالارا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 1078 فحش داده بود کلی بددهنی کرده بود البته قایده ایی هم نداشت الانم حسابی پولدار شده دیگ آره یهویی خیلی خیلی پولدار شد قبلا اصلا اینطوری نبود اصلا غرض رنجیدن ما بود از دنیا،که حاصل شد
powerfull عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 9858 آره یهویی خیلی خیلی پولدار شد قبلا اصلا اینطوری نبود اصلا شوگر ددی هم زد اخه